Nick Linnenbank volgend seizoen bij Altena
Nick Linnenbank volgend seizoen bij Altena regio-voetbal.nl

Nick Linnenbank volgend seizoen bij Altena

Algemeen Spelerscarrousel 162 keer gelezen

NIEUWENDIJK – Altena heeft de tweede versterking voor volgend seizoen al binnen.

Na Denzel Libretto komt ook spits Nick Linnenbank naar Nieuwendijk. Momenteel is Linnenbank nog actief bij Roda Boys. Eerder kwam hij uit voor Wilhelmina’26.

30
“De afgelopen twee seizoenen scoorde ik er bij Wilhelmina ’26 in totaal 30. Het afgelopen halfjaar wil het met twee doelpunten niet echt vlotten”, sipt Linnenbank, die ooit begon bij GVV’63 in Gameren.

“Op mijn zeventiende ben ik vertrokken naar Nivo Sparta. Na drie jaar voetballen in mijn woonplaats verhuisde ik naar WSC en na twee mooie seizoenen in Aalburg, koos ik afgelopen mei voor Roda Boys. Ik ben pas 23 en heb inderdaad al aardig wat clubs gehad. Dat is eigenlijk niet de bedoeling. Maar ik ben op dit moment in Aalst nu niet de onbetwiste nummer 9.”

Van het een kwam het ander
Linnenbank hield contact met zijn oud-trainer Johan van der Werff. “We appen elkaar en praatten over voetbal. Vorige week speelden en verloren we tegen Altena, een dramatische wedstrijd van onze kant. Na afloop sprak ik Johan in de kantine en van het een kwam het ander. Volgend seizoen voetbal ik bij Altena. Na de winterstop gaat de focus op Roda Boys. Vanaf 11 januari leggen we tijdens een trainingskamp in Albufeira hopelijk de basis voor een goede tweede seizoenshelft. Ik zou heel graag met een promotiefeestje willen afsluiten, om vervolgens in Nieuwendijk te beginnen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden