Bertus van Schaik langer bij SV Lopik
Bertus van Schaik langer bij SV Lopik regio-voetbal.nl

Bertus van Schaik langer bij SV Lopik

Nieuws 128 keer gelezen

LOPIK - Het bestuur van SV Lopik en hoofdtrainer Bertus van Schaik hebben een akkoord bereikt over een langer verblijf bij de zaterdagderdeklasser. Van Schaik, die aan zijn zesde seizoen bezig is, tekent een contract voor onbepaalde tijd.

,,Er is binnen de hele vereniging grote tevredenheid over de persoon Bertus van Schaik en zijn vakmanschap als voetbaltrainer en -coach,” aldus Lopik-voorzitter Robert Bakker. ,,Contractverlenging is dan ook vanaf het eerste moment onze doelstelling geweest. We wisten dat meerdere verenigingen concrete belangstelling voor hem hadden. Tegelijkertijd zien we Bertus van Schaik zich thuis voelt bij Lopik en dat hij nog veel perspectief ziet in zijn selectie. Vandaar dat contractverlenging voor onbepaalde tijd voor hem bespreekbaar was. Het aanblijven van onze dorpsgenoot biedt ons bovendien de mogelijkheid om samen met hem verdere invulling te geven aan ons het beleidsplan 2018-2021, waarin de doelen en verwachtingen zijn geformuleerd ten aanzien van het voetbal bij SV Lopik.”

Handhaving
Bertus van Schaik ziet nog uitdagingen genoeg. ,,Er komen talentvolle lichtingen aan, getraind door gekwalificeerde trainers, met wie ik straks graag aan de slag wil gaan. De hoogste prioriteit heeft nu het behoud van onze vorig seizoen verworven plek in de tweede klasse. We gaan er alles aan doen om ook volgend seizoen op dit niveau te spelen. Ik ben ervan overtuigd dat dit ons gaat lukken. We gaan er samen de schouders onder zetten. En dat is naast voetbalkwaliteit toch altijd de basis.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' 13 uur geleden
Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 24 apr, 18:01
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 24 apr, 17:57
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 24 apr, 10:41
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 24 apr, 09:31
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33