Interne crisis bij VV Tricht
Interne crisis bij VV Tricht regio-voetbal.nl

Interne crisis bij VV Tricht

Nieuws 67 keer gelezen

TRICHT –Bij voetbalclub Tricht is een interne crisis uitgebroken. Het dagelijks bestuur van de Trichtse vereniging, bestaande uit voorzitter Bart Pellegrom, secretaris Herman Hol en penningmeester Gijp van der Poel, is per direct opgestapt. Aanleiding is een ingrijpend meningsverschil met de nieuwe technische adviescommissie en vooral trainers en begeleiders van het tweede en derde elftal van Tricht, die het oneens zijn met de beleidskaders van het bestuur.

In feite werd recent de eerdere interne discussie binnen Tricht over de flinke verjonging van het eerste elftal en de daarbij ook behorende beleidsuitgangspunten voor de verdeling van spelers over het tweede en derde elftal in Tricht weer krachtig nieuw leven ingeblazen.

Tijdens de afgelopen week escaleerde dit dermate dat trainers en begeleiders van het tweede en derde elftal wilden vertrekken. Dientengevolge besloot het dagelijks bestuur zelf per direct te stoppen.

Intriest
Voorzitter Bart Pellegrom vond die beslissing jammer maar onvermijdelijk: “Dit is intriest en is voor Tricht een grijze dag. Maar de plotse recente ontwikkelingen waren zo massaal en kwamen in een stroomversnelling die recht tegen alle afspraken en beleidskaders in gingen. Daarom heeft het dagelijks bestuur unaniem besloten om per direct te stoppen. Er zal nu vermoedelijk al op korte termijn geprobeerd worden om een ad interim bestuur te vormen."

"Hopelijk kan de voorlopig uitgestelde ledenvergadering van komende maandag dan toch spoedig plaatsvinden. Veel voorwerk hiervoor zoals ook over het vrijwilligersbeleid blijft bruikbaar. Ik ben hier in Tricht al 53 jaar lid en twee en een half jaar voorzitter en ik hoop echt van harte dat er snel een nieuw bestuur is. Dan blijf ik hier weer gewoon met alle plezier langs de lijn staan en naar wedstrijden kijken.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' 7 uur geleden
Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' gisteren
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers gisteren
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 24 apr, 10:41
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 24 apr, 09:31
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33