‘Nu willen we het gewoon goed geregeld hebben’
‘Nu willen we het gewoon goed geregeld hebben’ regio-voetbal.nl

‘Nu willen we het gewoon goed geregeld hebben’

Nieuws 20 keer gelezen

ZWIJNDRECHT/HARDINXVELD/SLIEDRECHT – Valencia behoort tot één van de meest populaire locaties waar Trainingskampen.nl actief is. Drie teams uit onze regio reizen in januari af naar de Spaanse stad.

Voor Pelikaan, Sliedrecht en Hardinxveld 2 vormt Valencia in de winterstop een ideale uitvalsbasis. In de zonnige stad gaan de drie verenigingen zich voorbereiden op de tweede seizoenshelft. Eerstgenoemde club liet het trainingskamp eerst organiseren door een ander bedrijf, tot grote spijt van teammanager Wilco van der Meulen: “Vorig jaar is het ons heel slecht bevallen, dat was gewoon bizar. Er was niemand op het vliegveld, het hotel was niet afgerekend, er was geen tegenstander om tegen te voetballen. Zoiets heb ik nog nooit in mijn leven meegemaakt. Op een gegeven moment kwamen we daar iemand van Trainingskampen.nl tegen. Hij heeft voor ons toch nog een aantal dingen ter plaatse kunnen regelen. Daar waren we natuurlijk hartstikke blij mee, dus we hebben gezegd dat we het dit jaar via Trainingskampen.nl gaan doen.  Vanaf het eerste contact is de samenwerking ons al goed bevallen. We willen het nu gewoon goed geregeld hebben. En ik heb er ook alle vertrouwen in dat dat gaat gebeuren.”

Presteren en peren
Naast Pelikaan zal ook Sliedrecht in de winterbreak de twee na grootste stad van Spanje gaan aandoen. Dat de trainingskampen niet uitsluitend voor eerste elftallen bedoeld zijn, blijkt wel uit het feit dat Sliedrecht met zowel het eerste als het tweede elftal zal afreizen. Sliedrecht 2-speler Patrick van Zuijdam heeft zich ontfermd over de organisatie van het trainingskamp.

Hij weet al wat het motto is: “Wij zeggen altijd ‘eerst presteren en dan peren’. Eerst voetballen en daarna wordt het echt gezellig. We gaan dit jaar met 1 en 2 samen. Daar heeft de club bewust voor gekozen.  En natuurlijk hoef je niet altijd met zijn allen bij elkaar te zijn, maar je leert elkaar zo wel veel beter kennen.”

Vasthouden
Tenslotte Hardinxveld. Bij die club gaat zelfs alleen het tweede elftal op trainingskamp naar Valencia. Teammanager John Bot geeft aan dat de reserve-hoofdklasser graag vast houdt aan wat goed is: “Iedereen is blij dat we voor deze locatie zijn gegaan, net als vorig jaar. Dat is iedereen zo goed bevallen dat we dit jaar weer willen. Nu maar hopen dat Valencia op zaterdagavond een thuiswedstrijd speelt. Dan gaan we daar zeker kijken. We hebben drie weken geleden bekend gemaakt dat we weer op trainingskamp gaan en de jongens kijken er nu al verschrikkelijk naar uit. En de nieuwe spelers al helemáál.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

• TD Arjen Borsje heet Ramon ten Hove (l) welkom bij Kozakken Boys.
Kozakken Boys speelt snel in op vertrek doelman Bryan Janssen en haalt Ramon ten Hove 4 uur geleden
Afbeelding
'Kozak' Niek Hoogveld wacht nog steeds op straf na rood tegen Noordwijk 4 uur geleden
Afbeelding
VV Brederodes zoekt trainer voor JO15-1 vacature 5 uur geleden
Logo
• Be Ready viert feest na het behalen van de titel in Raamsdonk.
Kampioen Be Ready overweegt overstap naar de zaterdag: 'Bezig om de leden te raadplegen' 14 uur geleden
• Bryan Janssen.
Bryan Janssen verlaat Kozakken Boys en keert terug naar Westlandia 14 uur geleden
Afbeelding
Rayson Koeiman (ZBC'97) verstevigt met hattrick derde plaats in topscorersklassement 18 uur geleden