Kozakken Boys bouwt stap-voor-stap verder
Kozakken Boys bouwt stap-voor-stap verder regio-voetbal.nl

Kozakken Boys bouwt stap-voor-stap verder

Nieuws 294 keer gelezen

WERKENDAM - De eerste fase van de nieuwbouw van de tribune, businessruimte en kleedkamers is achter de rug. Kozakken Boys gaat stap-voor-stap door met de ontwikkeling. Aan het einde van dit seizoen volgt de volgende fase.

Intern werd al langer hardop nagedacht over de nieuwe ontwikkeling van het sponsorhome voor de businessclub. Mede door de goede prestaties van het eerste elftal stonden sponsors op zaterdagen vaak tegen elkaar aangepakt. Kortom, een giga ruimtegebrek was ontstaan.

Bij Kozakken Boys begrijpt men goed dat groei vrijwel alleen door sponsoring kan worden bereikt. William Hakkers is intern bij Hakkers BV wat meningen gaan peilen. Daar kwamen in overleg met Kozakken Boys drie plannen uit. Om aan twee vragen te kunnen voldoen zou het sponsorhome worden vergroot en daarnaast zou een uitbreiding van de kleedkamers plaatsvinden. Een totaaloplossing zou zijn om de tribune te vergroten met daaronder ruimte voor het krachthonk en dergelijke, met achter de tribune een groot multifunctioneel sponsorhome.

“Dat laatste plan was financieel kostbaar, maar het voldeed wel in een keer aan alle wensen van het bestuur. Wij zijn in de avonduren en met externe hulp gaan ontwerpen en gaan tekenen. Er wordt heel goed nagedacht hoe de ruimten dienen te worden ingedeeld.”

Staantribune
Maar het gaat niet alleen over de hierboven genoemde aanpassingen. Alle leden profiteren mee van de ontwikkelingen. Meer kleedkamers dus, vooral omdat het vrouwenvoetbal snel groeit, nieuwe en gescheiden toiletgroepen, een verzorgingsruimte en een krachthonk, dat niet alleen voor het eerste elftal is bedoeld.

De kleedkamers zijn inmiddels opgeleverd. In de zomer is de fundatie voor het sponsorhome en de tribune gelegd. Aan het einde van het seizoen 2018-2019 wordt direct de huidige tribune verwijderd en als staantribune achter het doel aan de Lange Wiep geplaatst. Daarna wordt de nieuwe zittribune en de ruwbouw van het sponsorhome gerealiseerd. De nieuwe, dertien meter hoge tribune, die in de loop van 2019 gereed kan zijn, herbergt 200 business-seats en 450 stoeltjes.

“Als het financieel even niet lukt schuiven wij de werkzaamheden na de oplevering van de zittribune gewoon even door”, besluit Hakkers.

Bron: Kozakken Boys Thuispagina in Het Kontakt editie Land van Heusden en Altena

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Afbeelding
Alblasserdam verwelkomt Fortuna Sittard voor oefenwedstrijd 4 uur geleden
• Tricht - GRC'14 (0-1). Dit weekend wacht Sleeuwijk voor de Trichtenaren.
Kelderkraker tussen Tricht en Sleeuwijk, strijd om belangrijke plek zes in 4E voorbeschouwing VHL/West-Betuwe 5 uur geleden
• Akif Hancer.
Unitas (zo) heeft met komst aanvaller Akif Hancer selectie rond 6 uur geleden
• Patrick Stok.
Ries Fok vertrekt bij Dubbeldam, Patrick Stok komend seizoen nieuwe trainer 6 uur geleden
Afbeelding
Start voorronden TOTO KNVB-beker, met onder meer Achilles Veen en Heerjansdam, drie weken uitgesteld 8 uur geleden
Logo
• Bert van Dalen.
Zaterdag kan voor BZC'14 de kampioensvlag worden gehesen 10 uur geleden