Competitie start met burentwist tussen Dussense Boys en Be Ready
Competitie start met burentwist tussen Dussense Boys en Be Ready regio-voetbal.nl

Competitie start met burentwist tussen Dussense Boys en Be Ready

Nieuws 72 keer gelezen

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA - Komend weekend start ook de competitie voor de eerste-, tweede-, derde- en vierdeklassers in het Land van Heusden en Altena. De mouwen kunnen dus weer opgestroopt worden. Dat zal zondag zeker gebeuren in de burenruzie tussen Dussense Boys en Be Ready.

Wat een affiche op de eerste speeldag. De Hankenaren hebben hogere ambities dan de Dussenaren. Een extra motivatie voor de ploeg van trainer Antoine Hoevenaren om te proberen de gasten uit Hank te verschalken.

In de tweede divisie lijkt Kozakken Boys zich te herstellen van de zwakke start na de winst bij Rijnsburgse Boys. Zaak voor de Werkendammers is de opgaande lijn nu zaterdag door te trekken bij Kon. HFC.

In de hoofdklasse heerste zaterdag enige euforie bij Achilles Veen na de 4-1 winst tegen DFS. Zaterdag wacht echter buldog Volendam. Een zware kluif aan de dijk voor de mannen van trainer Giovanni Franken.

Handhaving
De eerste klasse telt dit seizoen twee clubs uit de regio: GRC 14 en Almkerk. Beide clubs gaan voor handhaving. Een goede start is daarbij van eminent belang. GRC 14 neemt het thuis op tegen Nieuw Lekkerland. Winst voor de mannen van trainer Piet de Kruif mag zeker als een stuntje worden gezien. Het debuut van Almkerk in de eerste klasse is bij Sliedrecht. Ook niet bepaald een makkelijk te kraken noot.

2F
In de tweede klasse lijkt Woudrichem de favoriet tegen EBOH. Dat geldt in mindere mate voor Altena, dat Drechtstreek op bezoek krijgt. Ook Wilhelmina’26 zal het niet gemakkelijk hebben bij Heukelum. Nieuwkomer NOAD’32 kan aan de bak tegen Zwaluwe.

3D
In de derde klasse liggen er kansen voor Sleeuwijk bij promovendus RFC. GDC zal flink aan de bak moeten bij SSC’55 en hetzelfde geldt eigenlijk ook voor Sparta’30 bij Asperen.

Zondag
Op zondag treft HHC’09 niet de ideale tegenstander om te beginnen. Winst tegen Den Dungen mag als een verrassing worden bestempeld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Logo
Afbeelding
Gerwin en Martijn Neven: 'Als de huidige groep bij elkaar blijft, kunnen we hogerop met Schoonhoven' 8 uur geleden
• Jesse Giebels (l) is volgend seizoen 'Kozak'.
Kozakken Boys trekt verdediger Jesse Giebels van FC Eindhoven aan 17 uur geleden
Logo
• Asperen moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.
Erik van Rooij wordt toch niet de nieuwe hoofdtrainer van Asperen: 'Hij kan hier ook niets aan doen, dit is overmacht' update 20 uur geleden
Logo
• Arkel verloor zaterdag van Schelluinen en staat nu op een directe degradatieplek in 3C.
Versterkte degradatie: wie staan er op degraderen en wie gaan de nacompetitie in? (stand van zaken per 20/21 april) 20 uur geleden
Afbeelding
VV Asperen op zoek naar ambitieuze hoofdtrainer vacature 20 uur geleden
• Het zetten van de handtekeningen.
DCV en Excelsior bundelen de krachten voor Meiden Academy 22 uur geleden