Versterkt ASH mikt op linkerrijtje
Versterkt ASH mikt op linkerrijtje regio-voetbal.nl

Versterkt ASH mikt op linkerrijtje

Nieuws Voorbeschouwingen 82 keer gelezen

HELLOUW - ASH kwam vorig seizoen pas in de slotfase van het seizoen op stoom. Aanvoerder Danny Bijl hoopt die lijn dit seizoen door te trekken en mikt op een plek in het linkerrijtje.

De kleine dorpsclub bivakkeerde vorig jaar lange tijd helemaal onderin de 4e klasse. Dankzij een sterke eindsprint, waarbij de laatste vijf wedstrijden gewonnen werden, eindige ASH nog op de tiende plek.

"We hopen die lijn van eind vorig seizoen nu door te kunnen trekken", zegt Bijl. "We staan er nu beter voor. Onze trainer, Ron Laros, heeft nu al wat te kiezen, terwijl we vorig jaar de spelers bij elkaar moesten zoeken."

Wat extra's
ASH kreeg versterking van onder andere verloren zonen Marijn Hak en Hans van Kranenburg. Die laatste is met een liesblessure nog een tijdje uitgeschakeld, maar Hak speelde afgelopen weekend weer mee bij ASH.

"Dat zijn jongens die wel wat extra's kunnen brengen. We hopen dat Hans snel fit is, want die kan aanvallend het verschil maken met zijn snelheid en acties. Marijn was natuurlijk al goed toen hij hier vertrok, maar van twee jaar bij een tweedeklasser spelen word je ook niet minder."

Ook het spel van Bijl zelf zal mede daardoor een impuls moeten krijgen. "We hopen wel wat meer vooruit te kunnen voetballen dan afgelopen seizoen. Ik ben niet heel snel en heb ook geen flitsende actie. Als ik echter om Marijn heen kan spelen, hoop ik mijn doelpuntjes weer mee te kunnen gaan pikken", verwacht de gewezen topscorer.

Reëel
Bijl vindt dat ASH in het linkerrijtje moet kunnen eindigen. "Zo tussen plaats vijf en acht zou prima zijn", denkt Bijl. "Alles wat het meer wordt, is mooi meegenomen, maar we moeten ook reëel blijven. Aan een periodetitel moeten we niet denken. Maar goed, als we lager eindigen dan die achtste plek mogen we ook weer niet tevreden zijn."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden