Internationaal jeugdtoernooi met 123 teams in Bommelerwaard
Internationaal jeugdtoernooi met 123 teams in Bommelerwaard regio-voetbal.nl

Internationaal jeugdtoernooi met 123 teams in Bommelerwaard

Nieuws 19 keer gelezen

BOMMELERWAARD - Op zaterdag 25 augustus vinden maar liefst 123 jeugdteams, afkomstig uit alle windstreken van Nederland, hun weg naar onze regio en dat allemaal dankzij de organisatiedriften van Yordi Vos (18) uit Well.

Verspreid over de velden van negen regionale voetbalverenigingen vindt voor de tweede maal het Internationaal RegioBank-jeugdtoernooi plaats.

Leren
"Toen ik vorig jaar voor het eerst de organisatie van het toernooi op me nam, wist ik niet dat er zoveel bij kwam kijken en ging er ook wel het één en ander mis", wil Yordi best toegeven.

Van fouten kun je leren en dat heeft hij gedaan, zo blijkt, want dit jaar pakt hij het anders aan: de organisatie is uitgebreid waardoor de taken beter verdeeld zijn en met name de communicatie naar de verenigingen en teams 'scherper' is. Hierdoor kan Vos zich meer richten op het aantrekken van teams, één van de belangrijkste zaken.

Tot 256 teams
"We zouden maximaal 256 teams kwijt kunnen, maar dat was wat optimistisch misschien. Je gaat geen grote afstanden rijden met jonge kinderen voor een toernooitje en dus moet je met name bij de lagere categorieën putten uit de teams in de directe regio." 

Ambitieus en nuchter
Dit geeft Vos stof tot nadenken voor de derde editie: misschien een landelijke editie met speellocaties in de diverse regio's? Enfin, aan ambitie ontbreekt het bij de jonge Wellenaar in ieder geval niet. Maar nuchter is hij ook: "Laten we eerst dit toernooi maar eens succesvol afronden, dan kijken we wel verder."

Meer informatie over het Internationaal RegioBank-toernooi is verkrijgbaar via: yordiv00@gmail.com of via WhatsApp op 06-25100460.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden