'Pikobello Motivatie Award' voor DCV
'Pikobello Motivatie Award' voor DCV regio-voetbal.nl

'Pikobello Motivatie Award' voor DCV

Nieuws 139 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Voetbalvereniging DCV is onderscheiden met de 'Pikobello Motivatie Award'.

Dat is een aanmoedigingsprijs van een groep ondernemers uit Rotterdam en omgeving. Zij steunen initiatieven op het gebied van sociale integratie en sportiviteit bij kinderen. Zij menen dat DCV op vooruitstrevende wijze omgaat met mini's in de leeftijdscategorie van 4 tot 7 jaar.

In de toewijzingsbrief zijn de ondernemers met name te spreken over het belang dat DCV hecht aan deze leeftijdscategorie. C.H. Kouwenhoven, directeur van Pikobello BV en naamgever van de award, meent dat de jongste lichting voortreffelijk wordt begeleid. ,,Er is een heuse Champions League opgericht, waarbij de spelertjes hun wedstrijdjes spelen in shirts van hun helden van onder andere Real Madrid en Barcelona. Maar nog veel belangrijker is de organisatie, die bijna professioneel te noemen is en de mini's veel plezier bezorgt.”

Vereerd
DCV heeft twaalf trainers met een voetbalachtergrond ingezet om onder leiding van coördinator René Gerlach hun enthousiasme over te dragen op de 55 mini's van de club uit het Waalplantsoen. Nergens anders in de regio vonden de ondernemers van de 'Pikobello Motivatie Award' zo'n grote, kwalitatief sterke organisatie rondom minivoetbal: oefeningen in parcoursvorm, bezoek aan Jump XL, thematrainingen en een meerdaags voetbalkamp.”

René Gerlach en zijn vrijwiligers zijn vereerd met de prijs. ,,Een mooie erkenning voor het team, maar dat is natuurlijk niet waar we het voor doen. De blijdschap en het enthousiasme van de spelertjes iedere keer weer. Dat telt”, aldus de tevreden coördinator.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden