Trefzekere Vicento: 'Zie Kozakken Boys niet als een stap terug'
Trefzekere Vicento: 'Zie Kozakken Boys niet als een stap terug' regio-voetbal.nl

Trefzekere Vicento: 'Zie Kozakken Boys niet als een stap terug'

Nieuws 14 keer gelezen

WERKENDAM - Kozakken Boys verloor gisteren de eerste oefenwedstrijd van het seizoen. Op het eigen terrein was Quick Boys met 3-5 te sterk. 

De nieuw aangestelde trainer Jasper de Muijnck, hij kwam over van FC Boshuizen, sprak van een 'nuttige oefenwedstrijd'. "Iedereen heeft een helft kunnen spelen. We hebben ook gewoon een goede groep die het spelletje goed zouden moeten kunnen gaan spelen. Maar met het vertrek van een aantal basisspelers is het nog wel zoeken naar een vaste kern, het is nog even wennen aan elkaar", liet hij weten aan Kozakken Boys TV.

Mooi debuut
Eén van die nieuwelingen is Charlton Vicento, afgelopen seizoen nog actief voor Helmond Sport en eerder al contractspeler bij ADO Den Haag en Willem II. De 27-jarige aanvaller was bij zijn debuut voor de Werkendammers meteen trefzeker.

Vicento: "Normaal hoop je dat je een goede wedstrijd speelt, maar nu scoor ik meteen. Dat is belangrijk. Het was nog even zoeken, maar daar zijn oefenwedstrijden ook voor bedoeld."

Van een stap terug wilde Vicento bovendien niet spreken. "Ik zie Kozakken Boys niet als een stap terug. Het verschil tussen het tweede en derde niveau in Nederland ligt niet zo ver bij elkaar vandaan. Ik hoop dat ik dit seizoen veel kan spelen en belangrijk voor de ploeg kan zijn." 

Resterend programma
Kozakken Boys neemt het de komende wedstrijden achtereenvolgens op tegen SC Feyenoord (31-07), FC Groningen (04-08), Sportlust '46 (07-08) en RKC Waalwijk (10-08). 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden