GRC 14-leider Bouman: 'Trainingskamp zorgt voor teamspirit'
GRC 14-leider Bouman: 'Trainingskamp zorgt voor teamspirit' regio-voetbal.nl

GRC 14-leider Bouman: 'Trainingskamp zorgt voor teamspirit'

Nieuws 77 keer gelezen

(advertorial) GIESSEN – Toeval of niet: nadat GRC 14 drie seizoenen geleden voor het eerst gebruikmaakte van de diensten van Trainingskampen.nl schijnt het zonnetje bij de gefuseerde vereniging volop. Want na de promotie in 2016, werd in zowel 2017 als 2018 knap gehandhaafd in de eerste klasse en werd dit jaar zelfs de EM Cup gewonnen.

Leider Kris Bouman wil het niet volledig op de goed verzorgde trainingskampen gooien, maar erkent wel degelijk dat er aan een stukje teamspirit wordt gebouwd. “Het mooie is ook dat we bij GRC 14 eigenlijk pas drie seizoenen op trainingskamp gaan naar het buitenland. Na onze eerste kennismaking met de mensen van Trainingskampen.nl hebben we nooit meer de noodzaak gevoeld om het over een andere boeg te gooien”, blikt hij terug.

Drie topreizen
“Het eerste jaar werd voor ons een complete trip naar Torremolinos geregeld en vorig jaar zijn we in Albufeira geweest. Ook dit jaar in Benidorm was het weer prima. We gingen wat later in het seizoen dan gebruikelijk, zodat we de faciliteiten ook voor onszelf kunnen gebruiken. Dat had wel als gevolg dat we op het moment van vertrek nog geen oefenpotje ingepland hadden staan. Gelukkig troffen we zelf de A-selectie van Lekkerkerk op het vliegveld en regelde Trainingkampen.nl voor ons nog keurig een scheidsrechter en locatie. Echt top.”

EM Cup-winst
Ondanks de nederlaag werd in Benidorm wel de basis gelegd voor een succesvolle tweede seizoenshelft, waarin GRC 14 niet alleen direct handhaafde in de eerste klasse, maar ook nog de finale van de EM Cup haalde. Nadat Mike Jansen daarin uitviel met een knieblessure, werd zowel GRC 14 als Kozakken Boys bij een 1-1 stand uiteindelijk tot winnaar uitgeroepen.

Bouman: “Je kunt ervan zeggen wat je wilt, maar de gelegde contacten met Trainingskampen.nl hebben ons in elk geval geen kwaad gedaan. Zonder bijzonderheden maken we ook dit jaar weer gebruik van hun diensten, al zijn we nog aan het bekijken waar we naartoe willen.” 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 14 uur geleden
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 14 uur geleden
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 21 uur geleden
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 22 uur geleden
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 23 apr, 16:44