Regiovoetballers naar NK-ambtenaren
Regiovoetballers naar NK-ambtenaren regio-voetbal.nl

Regiovoetballers naar NK-ambtenaren

Nieuws 6 keer gelezen

ALBLASSERDAM/GORINCHEM - Ambtenaren van de gemeenten Alblasserdam en Gorinchem reizen komend weekend af naar het hoge noorden. Op de velden van SC Leovardia in Leeuwarden wordt op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni het Nederlands Kampioenschap Ambtenarenvoetbal gespeeld.

Gemeente Alblasserdam, met teamcaptain Michiel van Zanten, debuteert. Hij kan beschikken over onder andere Jerzy Timmermans van SVS'65 en Kozakken Boysspeler Kevin Cornet. Afhankelijk van het verloop van de nacompetitie sluit mogelijk ook Armando Tuur van vv Wieldrecht aan.

De Damdorpers nemen het in de poulefase op tegen ambtelijke collega's uit Amersfoort, Lelystad, Schiedam en Smallingerland.

Titelverdediger
Gemeente Gorinchem verdedigt haar vorig jaar in Schiedam gewonnen nationale titel. Met spelers als Yoeri Duyzer (Woudrichem), Sjoerd Boons (Almkerk), Quincy Bartens (GJS), Maxim Kivaka (WNC) en Corné van Rosmalen (Wilhelmina '26) behoort de Gorcumse delegatie weer tot de favorieten. Op vrijdag ontmoet men Schiedam (Kethel), Capelle, Wetterskip Fryslân en het altijd sterke Zoetermeer.

Dames
Ook gemeente Gorinchem heeft een primeur, want dit jaar is een damesselectie aanwezig in de Culturele Hoofdstad van Europa. De dames, die op vrijdag een 7 tegen 7-toernooi spelen, zijn ingedeeld in een poule met de Veiligheidsregio Fryslân en de gemeenten Dronten, Beverwijk, Kampen en Capelle.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden