Van Ekeren Kuiper wint de Kuip Cup
Van Ekeren Kuiper wint de Kuip Cup regio-voetbal.nl

Van Ekeren Kuiper wint de Kuip Cup

Nieuws 36 keer gelezen

ROTTERDAM - Het was een droom van Jenno van Ekeren. Voetballen in De Kuip. Zijn personeel verraste de zakenman en sponsor van voetbalclubs in de regio met de inschrijving voor het bedrijfsvoetbaltoernooi in het Rotterdamse stadion, waar elk jaar de strijd om de Kuip Cup wordt gehouden. 

Met een team bestaande uit voetballers en oud-voetballers van clubs als onder meer Asperen, Herovina, Vuren, SVS’65 en Unitas haalde Van Ekeren Kuiper - partner van Regio-Voetbal - moeiteloos de kruisfinale door alle poulewedstrijden te winnen. Ook die kruisfinale werd met maar liefst 3-0 gewonnen.

[[{"fid":"52689","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"(foto: Jan Volwerk)","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"(foto: Jan Volwerk)","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"alt":"(foto: Jan Volwerk)","class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]

De finale werd door het noodweer echter afgelast. De schaal werd later op de avond toch nog veroverd omdat het team van Van Ekeren Kuiper een ingelaste quiz won.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden