De clubtafels van ClubTafel.com [advertorial]
De clubtafels van ClubTafel.com [advertorial] regio-voetbal.nl
advertorial

De clubtafels van ClubTafel.com

Nieuws 57 keer gelezen

Als sponsor of bedrijf kleur bekennen voor de club? Dan kunt u nu echt iets voor hun betekenen met de clubtafels van ClubTafel.com.

Geheel in de kleuren van de club met aan de kopse kanten het kenbare logo. Deze uitstraling geeft een extra dimensie aan de impact van het clubgebouw en maakt meteen duidelijk aan de bezoekende gasten dat er aan de clubkleuren niet valt te tornen.

De tafels zijn geheel in aluminium uitgevoerd en worden van de clubkleuren voorzien middels poedercoating. Hierdoor is het een duurzame tafel die het gehele jaar door buiten kan blijven staan en geen onderhoud nodig heeft.

De tafels zijn eenvoudig te monteren met inbusboutverbindingen. Er zijn twee typen verkrijgbaar, te weten de seniorentafel en pupillentafel.

[[{"fid":"52297","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]

Dit concept is toepasbaar voor:

• Sportclubs
• Bedrijven (ook iets voor uw bedrijf?)
• Verenigingen

Ideaal product voor sponsoring, vrienden- of thematafel.

Of wat dacht u van een “kampioenstafel”. Hiermee wordt een blijvend geschenk voor jaren zichtbaar en een blijvende herinnering van de mooie momenten.

Iedere tafel wordt “op maat gemaakt” qua samenstelling kleuren (RAL) en keuze logo. Hiervoor worden er in overleg met u voorbeeldschetsen aangereikt, waaruit een keuze gemaakt kan worden.

[[{"fid":"52295","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"2"}}]]

De poten van de tafels zijn aan de onderzijde voorzien van voetplaatjes met een rond gat om de tafel indien gewenst vast te zetten aan de vloer.

Met meerdere sponsoren één tafel kopen? Geen probleem, alle sponsoren kunnen een aparte deelfactuur ontvangen op naam.

Zie voor meer informatie: www.clubtafel.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden