Storm versus voetbalvereniging: Zorg voor een goede verzekering
Storm versus voetbalvereniging: Zorg voor een goede verzekering regio-voetbal.nl

Storm versus voetbalvereniging: Zorg voor een goede verzekering

Nieuws 49 keer gelezen

ADVERTORIAL - In de ochtend en vroege middag van donderdag 18 januari 2018 werden grote delen van Nederland getroffen door een zware stormdepressie. De voetbalverenigingen SVS ’65 en LRC Leerdam zijn op voornoemde datum getroffen door de storm die op uitgebreide schaal schade bij de voetbalverenigingen heeft veroorzaakt.

Bij LRC Leerdam was er schade aan zonweringen, een voetbalgoal en hekwerken rondom de velden waar een boom op was gevallen. Daarnaast waren reclameborden, een ballenvanger en een geluids- en omroepinstallatie scheef gewaaid. Bij SVS ’65 betrof het schade aan het dak.

Gelukkig is LRC goed verzekerd via Boveko Bedrijfsverzekeringen en SVS ’65 via Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen. Het traject van het melden van de schade, beoordeling door de schadebehandelaars van beide bedrijven ter plaatste, inschakelen van experts, nazorg en het uitbetalen van de schade heeft inmiddels plaatsgevonden. Naar volle tevredenheid van beide voorzitters van de voornoemde voetbalverenigingen.

“Een voorbeeld van hoe een schade snel, deskundig en adequaat is begeleid en afgewikkeld. Voordat de expert van de verzekeringsmaatschappij de schade kwam opnemen had  de schadebehandelaar van Boveko Bedrijfsverzekeringen ter plaatse al polshoogte genomen.” (voorzitter Raf Montezinos van v.v. LRC Leerdam)

[[{"fid":"50195","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]

“Wij zijn blij dat we niet alleen een goede en betrokken sponsor met Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen in ons midden  hebben maar ook een assurantietussenpersoon die onze belangen bijzonder goed behartigt.” (voorzitter van SVS ’65, John van Genderen)

[[{"fid":"50197","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"2"}}]]

Laat je als bestuurder vrijblijvend het verzekeringspakket van de vereniging door een van onze verzekeringsspecialisten van Boveko Bedrijfsverzekeringen en/of Van Ekeren Hypotheken en verzekeringen doornemen. Wij kijken graag of wij de financiële risico’s van jouw sportvereniging tegen gunstige voorwaarden en premie kunnen verzekeren. Het zou mooi zijn en rust geven als wij samen met je met een ‘onbezorgd hart’ langs het veld naar de wedstrijd kunnen kijken.

Storm versus voetbalvereniging: Zorg voor een goede verzekering
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' 12 uur geleden
Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 24 apr, 18:01
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 24 apr, 17:57
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 24 apr, 10:41
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 24 apr, 09:31
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33