Derby der Lage Landen in Zaltbommel
Derby der Lage Landen in Zaltbommel regio-voetbal.nl

Derby der Lage Landen in Zaltbommel

Nieuws 9 keer gelezen

ZALTBOMMEL - Donderdag 29 maart om 19.00 uur wordt bij Nivo Sparta de ‘Derby der Lage Landen’ gespeeld waarbij in de laatste poulewedstrijd van de EK Eliteronde België-Nederland op het programma staat. 

Nadat afgelopen vrijdag de Oranje speelsters O17 Roemenië versloegen met 2-0 is ook de tweede wedstrijd van de EK Eliteronde gewonnen. Portugal werd maandagavond op het sportpark in Veen met 2-0 verslagen, waardoor Oranje nu de leiding heeft in de poule met 6 punten.

Tijdens de Eliteronde komen 28 landen uit verdeeld over 7 poules. Alleen de winnaar van elke poule gaat naar het EK, waaraan acht landen meedoen. Litouwen is als gastland automatisch gekwalificeerd. Het EK 2018 wordt gehouden van 9 tot 21 mei.

Ondanks de twee overwinnen van Oranje is donderdag nog van alles mogelijk en kunnen ook België of Portugal zich nog kwalificeren. Een gelijkspel of overwinning voor Oranje is voldoende voor kwalificatie.

Experience Bus
Speciaal voor de jeugdige bezoekers is donderdag de Oranje Experience bus aanwezig. Via een innovatieve Virtual Reality Experience beleef je het EK zoals nooit tevoren; kippenvel gegarandeerd! Ook wordt een Oranje shirt met de handtekeningen van de Oranje-speelsters verloot.

De entree voor de wedstrijd is € 2,50. Voor kinderen t/m 12 jaar gratis entree.

Volgens de richtlijnen van de KNVB & UEFA zal tijdens dit evenement geen alcohol worden geschonken in de kantine en geldt eveneens een algeheel rookverbod op het sportpark.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden