RKVSC 1 maakt definitief overstap naar zaterdagvoetbal
RKVSC 1 maakt definitief overstap naar zaterdagvoetbal regio-voetbal.nl

RKVSC 1 maakt definitief overstap naar zaterdagvoetbal

Nieuws 356 keer gelezen

VELDDRIEL - Het zong al een poosje rond maar het is nu definitief: RKVSC treedt met het eerste elftal toe tot zaterdagamateurs. De huidige zondagvijfdeklasser uit Velddriel heeft het geraamte voor het nieuwe seizoen al staan.

Zo wordt Robert Hooijmans de nieuwe trainer.  De Bosschenaar is geen onbekende in het Velddrielse. Hij begon er zijn voetballoopbaan. Het wordt zijn eerste klus als hoofdtrainer. Ervaring deed hij op als assistent-trainer van John Huisman (BVV) en van Marco van Loon de nieuwe hoofdtrainer van Jan van Arckel. 

Oud-keeper Herman Bergacker gaat Hooijmans bij RKVSC assisteren. Bergacker is een clubman in hart en nieren en is na het vertrek van het duo Sinanaj/Van Gelder momenteel ad interim trainer bij  de Velddrielenaren. Bram van Hastenberg gaat de rol van teammanager op zich nemen en Viktor van Kessel wordt de verzorger.

Versterkingen
Van de huidige spelersgroep hebben Thijs Goesten, Bennie Kivits, Rowin Wagenaar, Younes Bouchti, Victor van Kessel, Thomas van Veldhoven, Cees de Cocq van Delwijnen, Ferry Kapteijns en Jos van Namen toegezegd  komend seizoen op zaterdag te gaan spelen.  Een aantal andere spelers overweegt nog om aan te haken waaronder Jordan Bos.

Inmiddels hebben ook spelers van buitenaf te kennen gegeven RKVSC te komen versterken.  Johnny van den Heuvel (Den Dungen), Peter Nooijen (RKJVV) en Antwan van Rijn (Vlijmense Boys) kunnen in dat kader als nieuwe aanwinsten worden gepresenteerd. Toekomstig trainer Robert Hooijmans hoopt hier nog enkele andere namen aan toe te kunnen voegen. “Maar die moeten dat eerst nog communiceren met hun huidige club.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden