Corné van Rosmalen volgt trainer Johan van der Werff naar Altena
Corné van Rosmalen volgt trainer Johan van der Werff naar Altena regio-voetbal.nl

Corné van Rosmalen volgt trainer Johan van der Werff naar Altena

Nieuws Spelerscarrousel 7 keer gelezen

WIJK EN AALBURG/NIEUWENDIJK - Wilhelmina’26-speler Corné van Rosmalen verdedigt volgend seizoen de kleuren van het Nieuwendijkse Altena. De geboren en getogen Werkendammer gaat daarmee zijn huidige trainer en dorpsgenoot Johan van der Werff achterna.

“Met pijn in mijn hart heb ik vanavond bij Wilhelmina’26 deze mededeling gedaan. Ik heb het geweldig naar mijn zin in Wijk en Aalburg en ben niet over één nacht ijs gegaan, maar ik heb vanwege mijn ambities op het trainersvak bewust gekozen om dichterbij huis te gaan voetballen. En dat is Altena geworden”, aldus Van Rosmalen (24), die op zijn 18e debuteerde in het eerste elftal van zijn Kozakken Boys en ook een jaar voor SVW uit Gorinchem speelde.

Trainersvak
De verdedigend ingestelde speler legt desgevraagd uit: â€œOnlangs heb ik het trainersdiploma TC3 gehaald. Met dank aan de inzet en steun van mijn huidige trainer Johan van der Werff. Ik ga direct door met TC2 en ook daarin gaat Johan mij helpen. Afgelopen maanden heb ik nagedacht over mijn toekomst. Of voetballen bij minimaal een eersteklasser of mij verder bekwamen in het trainersvak. Een hoger spelende vereniging heeft zich niet gemeld. Waarschijnlijk krijg ik bij Kozakken Boys de kans een ouder jeugdelftal te gaan trainen en dat kost nog meer tijd. Het was nu soms best wel haasten om na een jeugdtraining op De Zwaaier op tijd bij een training van Wilhelmina’26 te zijn. Straks ben ik binnen vijf minuten in Nieuwendijk, dat scheelt toch dik twintig minuten.”

Van Rosmalen hoopt dat Altena promoveert naar de tweede klasse. “Met mijn ervaring denk ik zeker van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor de selectie.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden