SCI-DSC wordt uitgespeeld op donderdag 5 april
SCI-DSC wordt uitgespeeld op donderdag 5 april regio-voetbal.nl

Nieuws 121 keer gelezen

KERKDRIEL - Het gestaakte duel tussen SCI en DSC (1-2 tussenstand) wordt uitgespeeld op donderdag 5 april. De aftrap in Sint-Michielsgestel vindt plaats om 20.15 uur.

De wedstrijd werd op zondag 25 februari stilgelegd na onlusten toen een doelpunt van Menno van de Griendt al dan niet onterecht werd goedgekeurd. Arbiter Wagemans besloot daarop twee rode kaarten voor SCI-spelers te trekken, het spel stil te leggen en niet meer te laten hervatten. Arian Meeuwsen verwachtte dat de wedstrijd op een later moment zou moeten worden uitgespeeld. De voorspelling van de DSC-trainer bleek dus te kloppen. "We moeten tegen negen tegenstanders nog zes of zeven minuten tot de rust voetballen en daarna de hele tweede helft."

Het restant van de wedstrijd die voornamelijk voor DSC nog belangrijk is in de strijd om de tweede periode, wordt geleid door scheidsrechter Kammen.