Burenruzie Be Ready-Dussense Boys altijd garant voor spektakel
Burenruzie Be Ready-Dussense Boys altijd garant voor spektakel regio-voetbal.nl

Burenruzie Be Ready-Dussense Boys altijd garant voor spektakel

Nieuws 0 keer gelezen

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA â€“ Het is afwachten of de bal op alle velden gaat rollen komend weekend. Een koufront met wellicht sneeuw nadert. Zondag staat wel de burenruzie tussen Be Ready en Dussense Boys op het programma. Beide dorpen zullen, mocht het doorgaan, zeker weer uitlopen om de enerverende rivalenstrijd te volgen.

Dussense Boys zal geladen afreizen naar Hank, want de nederlaag eerder in Dussen zit ze nog flink dwars. Aan titelkandidaat Be Ready dus de insteek om zich niet gek te laten maken en de Dussenaren een dubbele klap uit te delen zondag op de Schiethoek in Hank, waar het zomaar weer een spektakelstuk van de eerste orde kan worden.

Lastige opponent
In de tweede divisie moet Kozakken Boys na de 1-1 bij TEC het gemoed weer opladen. Dat moet dan gebeuren tegen het lastige Excelsior Maassluis.

In de hoofdklasse mag Achilles Veen geen fout maken om de kansen voor de derde periode, waarin de groenwitten winnend zij gestart, open te houden. RVVH zal er dan aan moeten geloven.

Zware uitwedstrijd
Een klasse lager kan GRC 14 de borst weer nat maken. Een geladen LRC wacht de combinatie uit Giessen en Rijswijk in Leerdam op.

In de tweede klasse staat Wilhelmina’26 voor de zware uitwedstrijd bij Nivo Sparta. De thuisclub in Zaltbommel start als favoriet. Koploper Almkerk moet na een paar mindere weken het gemoed oppoetsen tegen SV Meerkerk. Woudrichem krijgt het lastig tegen Drechtstreek.

3D
In de derde klasse D wordt het ook bal. NOAD’32 zal zich moeten herstellen tegen Willem II na de oorveeg bij GDC om te titelkansen open te houden. Altena blijft zich ook bemoeien met de titelstrijd als het weet te winnen bij SSC’55. Bij GDC heeft het vertrouwen een boost gekregen na het afdrogen van NOAD’32. De combinatie uit Eethen zal dat wel moeten laten zien bij Herovina in Herwijnen. Op de Roef staat de derby tussen Sleeuwijk en Sparta’30 op het programma. Beide ploegen zullen vol gaan voor de punten.

Op zondag moet HHC’09 zich weer laten zien tegen Blauw Wit’81.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' 6 uur geleden
Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' gisteren
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers gisteren
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 24 apr, 10:41
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 24 apr, 09:31
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33