Roger d'Hollosy nieuwe trainer van Elinkwijk
Roger d'Hollosy nieuwe trainer van Elinkwijk regio-voetbal.nl

Roger d'Hollosy nieuwe trainer van Elinkwijk

Nieuws Trainerscarrousel 95 keer gelezen

UTRECHT/MEERKERK - Met ingang van het seizoen 2018-2019 is Roger d’Hollosy de nieuwe hoofdtrainer van zondagtweedeklasser USV Elinkwijk. Op 1 juli 2018 volgt hij Ricky Testa La Muta op, die dan vertrekt na drie en een halve seizoenen in Zuilense dienst. Roger d’Hollosy tekende deze week een eenjarig contract.

Op dit moment is Roger d’Hollosy lid van de Technische Jeugd Commissie bij USV Elinkwijk, waar hij dit huidige seizoen startte. Hierin is hij, samen met de andere leden van de Technische Jeugd Commissie, een belangrijke schakel voor het opnieuw neerzetten van de structuur en organisatie van het selectie jeugdvoetbal bij USV Elinkwijk. Ook leidt hij op dit moment de spitsen- en verdedigingstraining samen met oud eerste-elftalspelers als Ronald Hoop, Jerraynell van de Pol en André Rietveld.

Voordat d’Hollosy aan de slag ging als lid van de Technische Jeugd Commissie bij USV Elinkwijk was hij twee jaar jeugdtrainer bij NAC Breda. Voor zijn periode in Breda was hij trainer bij vv Almkerk. Daarvoor was hij, in zijn woonplaats Meerkerk waar hij aan zijn trainersloopbaan begon, werkzaam bij SV Meerkerk. Bij SV Meerkerk begon hij als trainer van de hoogste leeftijdscategorie van de jeugd (O19) en werkte hij zich stapsgewijs omhoog van SV Meerkerk 3 om via het tweede elftal en Jong Meerkerk naar het eerste elftal van SV Meerkerk.

Profiel
Harry Metten, woordvoerder USV Elinkwijk: “Nadat wij enkele weken geleden bekend hebben gemaakt dat wij voor aankomend seizoen een nieuwe trainer zochten, hebben we tientallen solicitaties binnengekregen. Allen vielen niet geheel in het profiel wat wij voor ogen hadden voor aankomend seizoen. Daarom hebben wij besloten om zelf te zoeken naar de type trainer die in ons profiel past. We kwamen er al snel achter dat wij deze trainer al op de club hadden rondlopen. d’Hollosy voldoet perfect aan de door ons opgestelde profielschets waarin hij tijdens het eerste gesprek de visie, die wij voor de club hebben, uitsprak. Wij vinden het ontzettend mooi dat wij de positie intern kunnen invullen.

Reactie Roger d’Hollosy
“Ik ben opgegroeid in Overvecht en weet natuurlijk welke naam USV Elinkwijk in de regio heeft. De geschiedenis van de club spreekt voor zich en toen ik afgelopen zomer de poort binnen kwam lopen dan ademt dat voetbal. De club heeft de ideale mix van een rijke historie en talent voor de toekomst. Elinkwijk heeft een accomodatie met een prachtig historisch hoofdveld en een jeugdhoofdveld. Er lopen voetbalgrootheden op de club zoals Leen van de Merkt en er zijn meerdere oud-Elinkwijk spelers die zich aan de jeugdopleiding hebben verbonden. Mede daardoor zit de jeugdopleiding ook weer in de lift."

"Kortom, de club heeft alle ingredienten om succesvol te zijn. Elinkwijk is een goed georganiseerde club met een ambitieus bestuur en een trouwe achterban. Het is, op FC Utrecht na, de meest succesvolle club uit de stad waar ik ben opgegroeid en werk. Daarom ben ik heel blij dat we rond zijn gekomen en trots mijn naam in deze functie aan de club te mogen verbinden.”

(bron: http://www.elinkwijk.nl/nieuws/dhollosy-nieuwe-hoofdtrainer-usv-elinkwijk/)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden