Nieuw seizoen Boveko 'Videomoment van de Week'
Nieuw seizoen Boveko 'Videomoment van de Week' regio-voetbal.nl

Nieuw seizoen Boveko 'Videomoment van de Week'

Nieuws 74 keer gelezen

REGIO - Regio-Voetbal is gestart met het tweede seizoen van Boveko Moment van de Week. Dit onderdeel is een idee van onze partner Van Ekeren Kuiper.

Video's kunnen worden ingestuurd via WhatsApp. Het nummer is: 06 - 83 69 94 84. Direct uploaden op deze website kan natuurlijk ook.

De video moet een link hebben met de clubs die tot het gebied van Regio-Voetbal behoren. Het overzicht van de clubs (zaterdag en zondag) is te vinden in het navigatiemenu bovenin onze website.

Mooie goals, een pittige overtreding, kleedkamergezang, de bal 100x hoog houden, een wedstrijdfragment, de scheidsrechter die zijn fluit verliest, de jeugd op een kluitje, de traditionele duik in de sloot na een kampioenschap; het zijn allemaal momenten die we graag zien komen. Laat maar zien wat er in het regionale amateurvoetbal, van de jeugd tot de vrouwen en de veteranen, gebeurt.

Lengte van de video bij voorkeur niet langer dan twee minuten. De video moet zijn gemaakt in de het lopende seizoen (2017-2018). De redactie van Regio-Voetbal heeft het recht om video’s die geen relatie hebben met het onderwerp Boveko Moment van de Week’ te verwijderen.

Likes
Elke week is er een (week)winnaar. Het aantal likes speelt hierin een rol, maar ook de stem van de Boveko-jury telt mee. Nieuw is dat ook de likes op Facebook meetellen en in de telling op Regio-Voetbal worden weergegeven.

De weekwinnaar ontvangt een bol.com waardebon ter waarde van 15,00 euro.

Videomoment van het Jaar
Bij het insturen van een video geef je jouw club aan. Belangrijk, want aan het einde van het seizoen kun je een prijs winnen voor jouw club. De jaarprijzen voor het seizoen 2017-2018 zullen binnenkort bekendgemaakt worden.

Boveko
Boveko stelt zich voor.

Viral gaan met een voetbalmoment van Regio-Voetbal. Dat zou natuurlijk geweldig zijn, maar het is zeker niet ons belangrijkste doel van de sponsoring van het voetbalmoment. We zijn met onze kantoren in Gorinchem en Sliedrecht juist een bedrijf dat zich in het gebied van de klant wil bevinden. Ons doel is met name om de naamsbekendheid in onze regio te vergroten.

In onze regio zijn weinig specialisten op het gebied van bedrijfsverzekeringen te vinden en daarin onderscheiden wij ons juist. We hebben recentelijk in Gorinchem onze tweede vestiging geopend en Regio-Voetbal sluit dus goed aan bij onze doelgroep. Daarnaast zijn we zelf ook echte voetbaldieren. Van professionele scheidsrechters tot pupillentrainers, van spelers in selectie elftallen tot vedettes in Sliedrecht 6. Van Vuren tot Sliedrecht en van GJS tot LRC. We hebben het allemaal in huis en vinden het daarom extra leuk om onze naam te hangen aan het Regio-Voetbal Moment van het Jaar.
 
Waar staat Boveko Bedrijfsverzekeringen voor?
De naam zegt het al: Bedrijfsverzekeringen in allerlei soorten en maten! Het adviseren van bedrijfsverzekeringen is maatwerk. Geen bedrijf is hetzelfde en het in kaart brengen van bedrijfsrisico’s is een bijzonder specialisme. Bij Boveko staan de kernwoorden onafhankelijkheid, maatwerk en persoonlijk contact ook hoog in het vaandel. In een markt waar grote verzekeraars en banken zich centraliseren in de grote steden en kleine vestigingen sluiten, zijn wij van mening dat juist de korte lijnen met klanten zo belangrijk zijn. Een ondernemer moet bezig zijn met ondernemen en erop kunnen vertrouwen dat hij goed is verzekert. Tegen een scherpe eerlijke prijs en de aandacht en onderhoud krijgt die hij nodig heeft. Dat is waar wij voor staan.
 
Boveko richt zich dus volledig op bedrijven en ZZP’ers. Bent u een zelfstandige ondernemer en benieuwd naar de mogelijkheden? Onze adviseurs Zakelijke Verzekeringen Vincent Bons en Jesse van Ekeren komen graag bij u langs voor een open gesprek en quickscan van uw verzekeringsportefeuille. Boveko is als volgt te bereiken:
 
www.boveko.nl
0184-481010

Nieuw seizoen Boveko 'Videomoment van de Week'
Nieuw seizoen Boveko 'Videomoment van de Week'
Nieuw seizoen Boveko 'Videomoment van de Week'
Nieuw seizoen Boveko 'Videomoment van de Week'
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden