Marien Hofstee (DSS’14) scoort driemaal
Marien Hofstee (DSS’14) scoort driemaal regio-voetbal.nl

Marien Hofstee (DSS’14) scoort driemaal

Nieuws 338 keer gelezen

REGIO LEERDAM – Tijdens de eerste speelronde van de competitie was DSS’14-spits Marien Hofstee in de regio Leerdam de absolute topscorer van dit weekend. Hij maakte zondag in Heesselt bij de verrassende 4-0 thuiswinst van zijn club DSS’14 tegen Heerewaarden liefst drie doelpunten, waarvan één uit een penalty.

Vorig seizoen eindigde DSS’14 in de vijfde klasse op de laatste plaats en moest Hofstee in de gehele competitie met zes treffers genoegen nemen. Nu belooft de voortvarende en productieve start tegen Heerewaarden voor Hofstee en DSS’14 een beter seizoen.

Zondag scoorde nog een voetballer in de Leerdamse regio meer dan eenmaal. In Beusichem maakte Jarno van de Water bij de mooie 0-3 zege van zijn ploeg Beesd tegen BZS de eerste twee doelpunten van de middag. Hij trof in beide speelhelften doel.

Zaterdag wist geen enkele speler in de regio Leerdam meer dan één treffer te fabriceren. Haaften-aanvoerder Johnnie Noorthoek was er nog het dichtst bij, maar hij miste in Sleeuwijk voor de rust een penalty en scoorde alleen in de slotfase een velddoelpunt toen Haaften vergeefs poogde nog aan de uiteindelijke 3-2 nederlaag te ontsnappen.

Vier ploegen in de regio scoorden dit weekend zelfs helemaal niet. Alleen voor WNC en SVS’65 was dat toch nog voldoende voor één winstpunt.

Na één competitieronde ziet de topscorerslijst er in de regio Leerdam als volgt uit:

1 Marien Hofstee (DSS’14) met 3 goals.

2 Jarno van de Water (Beesd) met 2 goals.

3 tot en met 24 Joris Baghuis (Rhelico), Gerard Breider (Asperen), Thomas Brouwer (Beesd), Ansu Camara (LRC), Nicky van Dam (HSSC’61), Arjan Hakkert (Tricht), Ferry Hellingerwerf (DSS’14), Lars van Honk (Heukelum), Bastiaan van Horssen (Vuren), Martijn van Ingen (MVV’58), Ray Kant (Leerdam Sport), Floris Kool (HSSC’61), Tom Maddison (Asperen), Johnnie Noorthoek (Haaften), Enrico van Osenbruggen (Ophemert), Ricardo Papilaja (LRC), Rumi Sarmiento Huarhua (Leerdam Sport), Michael Smit (Haaften), Marciano Welsing (Rhelico), Ian van Wijk (Vuren), Ryan van Wijk (Vuren), en Simon van Zante (SC Everstein) met 1 goal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 9 uur geleden
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 10 uur geleden
Logo
Afbeelding
Gerwin en Martijn Neven: 'Als de huidige groep bij elkaar blijft, kunnen we hogerop met Schoonhoven' 20 uur geleden
• Jesse Giebels (l) is volgend seizoen 'Kozak'.
Kozakken Boys trekt verdediger Jesse Giebels van FC Eindhoven aan 22 apr, 22:00
Logo
• Asperen moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.
Erik van Rooij wordt toch niet de nieuwe hoofdtrainer van Asperen: 'Hij kan hier ook niets aan doen, dit is overmacht' update 22 apr, 19:46
Logo
• Arkel verloor zaterdag van Schelluinen en staat nu op een directe degradatieplek in 3C.
Versterkte degradatie: wie staan er op degraderen en wie gaan de nacompetitie in? (stand van zaken per 20/21 april) 22 apr, 19:45