Tareq Ibrahim: 'Eerst maar kijken hoe het bij ons gaat lopen'
Tareq Ibrahim: 'Eerst maar kijken hoe het bij ons gaat lopen' regio-voetbal.nl

Tareq Ibrahim: 'Eerst maar kijken hoe het bij ons gaat lopen'

Nieuws 9 keer gelezen

ASPEREN - Asperen begint de competitie in de 3e klasse C direct met een kraker. Op 23 september brengt de ploeg een bezoek aan Leerdam Sport.

In Asperen bewaren ze goede herinneringen aan de laatste derby. Middenvelder Tareq Ibrahim weet het nog goed: "Die wonnen we en dat bleek achteraf heel belangrijk. We hadden toen de wedstrijden tegen Woudrichem, Sleeuwijk en SVW gehad en in de slotfase van de competitie bleven we goed presteren. We werden nog knap vijfde."

En dus werd het zeker achteraf een mooi seizoen voor de ploeg van trainer Ton Blom. "We begonnen goed aan de competitie, maar kregen daarna een mindere periode", herinnert Ibrahim zich. "Dat we zo kort achter een plek in de nacompetitie eindigden, was mooi."

Nacompetitie
Ibrahim had in het verleden wel de kans om hogerop te gaan spelen, maar blijft net zo graag bij zijn 'cluppie'. Nacompetitie om promotie spelen met Asperen, dat is iets wat Ibrahim op termijn nog wel eens zou willen. "NOAD'32 haalde het wel en in de wedstrijden tegen hun, vond ik ze niet echt beter dan wij. Wij hebben wel wat teveel punten laten liggen tegen mindere tegenstanders."

Een ticket voor de nacompetitie zou een ongekend knappe prestatie zijn voor Asperen. Voor Ibrahim is het in ieder geval meer een wens dan een doel. "Ik had liever in de andere derde klasse gezeten. Nu moeten we veel richting Dordrecht en je weet nooit wat je daar kunt verwachten. Ik denk dat clubs als Alblasserdam, De Zwerver en De Alblas sterk voor de dag gaan komen. Wij moeten eerst maar eens kijken hoe het bij ons gaat lopen. Dan zien we wel verder." 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden