Schelluinen heeft trainingskamp al geboekt
Schelluinen heeft trainingskamp al geboekt regio-voetbal.nl

Schelluinen heeft trainingskamp al geboekt

Nieuws 11 keer gelezen

SCHELLUINEN – Hoewel het seizoen nog officieel van start moet gaan, weet de selectie van Schelluinen nu al waar het in januari op trainingskamp gaat. In samenwerking met Trainingskampen.nl is het oog gevallen op het Spaanse Torremolinos, waar van 10 tot en met 14 januari overnacht zal worden.

Een plek waar de blauw-witten zelf nog nooit eerder kwamen, maar trainer Philip den Haan wel. Met zijn oude clubs Unitas, Zwart-Wit’28 en IJsselmeervogels deed hij in het verleden al ervaring op met de organisatie van Trainingskampen.nl. Nooit kwam hij bedrogen uit. Hij is dan ook een uitgesproken voorstander van trainingskampen.

“En dat is heus niet om de bvo’s na te doen”, zegt hij. “Maar ik vind het wel een stukje uitstraling. Na de promotie hebben we tegen elkaar gezegd dat we nu ook echt moeten doorpakken. Ik vind het belangrijk dat we met de club iets hebben om naar uit te kijken.” In ‘de club’ schuilt voor hem een belangrijk begrip. Want: hoe meer mensen er mee gaan naar Torremolinos, hoe beter dat is, benadrukt Den Haan. Materiaalman of voorzitter: maakt niet uit.

Grijze muis
“Ik hecht er waarde aan dat de mensen binnen de club zien wat er op een trainingskamp wordt gedaan. We nemen dat ook hartstikke serieus. De balans van de eerste seizoenshelft kan er even opgemaakt worden en samen moet er weer worden toegewerkt naar dat wat komen gaat. We willen komend seizoen geen grijze muis zijn in de derde klasse, en daar kan zo’n trip zeker aan bijdragen.”

In de Spaanse zon heeft de organisatie van Trainingskampen.nl inmiddels al drie veldtrainingen, een strandtraining en een oefenwedstrijd kunnen regelen. Den Haan: “Hartstikke fijn. Ook op organisatorisch gebied neemt het natuurlijk wat werk uit handen. Eenmaal in het buitenland is het absoluut prettig dat er een contactpersoon is”, vertelt hij.

Suikeroom
“Maar voor wat, hoort ook wat. Dat heb ik de jongens ook al gezegd. Daarom gaan we komend seizoen bardiensten draaien, jeugdwedstrijden fluiten en worden er ook nog andere acties op touw gezet. Ik vind het belangrijk dat er een stukje binding binnen een club is en dat er saamhorigheid wordt gecreëerd. Dat boksen we dit seizoen liever met zijn allen voor elkaar dan dat we een suikeroom lief aankijken.” 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

• TD Arjen Borsje heet Ramon ten Hove (l) welkom bij Kozakken Boys.
Kozakken Boys speelt snel in op vertrek doelman Bryan Janssen en haalt Ramon ten Hove 8 uur geleden
Afbeelding
'Kozak' Niek Hoogveld wacht nog steeds op straf na rood tegen Noordwijk 8 uur geleden
Afbeelding
VV Brederodes zoekt trainer voor JO15-1 vacature 9 uur geleden
Logo
• Be Ready viert feest na het behalen van de titel in Raamsdonk.
Kampioen Be Ready overweegt overstap naar de zaterdag: 'Bezig om de leden te raadplegen' 18 uur geleden
• Bryan Janssen.
Bryan Janssen verlaat Kozakken Boys en keert terug naar Westlandia 18 uur geleden
Afbeelding
Rayson Koeiman (ZBC'97) verstevigt met hattrick derde plaats in topscorersklassement 22 uur geleden