Geen promotie voor Bergambacht
Geen promotie voor Bergambacht regio-voetbal.nl

Nieuws 298 keer gelezen

MAASSLUIS/BERGAMBACHT - Bergambacht is er zaterdag niet in geslaagd naar de 3e klasse te promoveren.

De eerste wedstrijd van twee keer 12,5 minuten tegen Oud-Beijerland ging met 2-1 verloren.  Na zeven minuten spelen stonden de Bergambachtenaren met 2-0 achter. ,,De jongens vertelden me tijdens de rust, dat ze pap in de benen hadden,” vertelde interim-trainer Rob van Willigen. ,,In de tweede helft ging het beter. Damy Straver maakte na de rust de aansluitingstreffer, maar de gelijkmaker bleef, ondanks de goede kansen, uit.”

In de tweede wedstrijd tegen de latere winnaar Rockanje, die alleen maar verdedigde, werd niet gescoord.

Complimenten
De 2-0 winst tegen Loosduinen door goals van Jelle Hordijk en Pieter Meijer, was niet voldoende voor een finaleplek. ,,Als we niet zo slap begonnen waren, hadden we ver kunnen komen,” vervolgde Van Willigen. ,,We kregen complimenten voor ons aanvallende spel, maar daar kopen we niks voor. We hadden de wedstrijd van afgelopen donderdagavond nog duidelijk in de benen.”

Rockanje speelde in de finale met 0-0 gelijk tegen Oegstgeest. In de beslissende penaltyreeks trok Rockanje met 9-8 aan het langste eind promoveert naar de derde klasse.

[[{"fid":"40807","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg"},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg"}},"link_text":"Embedded rich media on Facebook","attributes":{"class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]

• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' 11 uur geleden
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 24 apr, 18:01
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 24 apr, 17:57
RVC'33 zoek jou! vacatures 24 apr, 10:41
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 24 apr, 09:31