Opmars DCV na trainingskamp: ‘Komt niet uit het niks’
Opmars DCV na trainingskamp: ‘Komt niet uit het niks’ regio-voetbal.nl

Opmars DCV na trainingskamp: ‘Komt niet uit het niks’

Nieuws 10 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL – Niet als enige club in de regio besloot ook DCV dit jaar gebruik te maken van de diensten van Trainingskampen.nl. De experts in het verzorgen van op en top verzorgde trainingskampen regelden voor de Krimpense vereniging een vijfdaagse trip naar het Spaanse Calella.

Dat terwijl DCV slechts veertien dagen voor het vertrek contact opnam met de organisatie. “Er moest dus op het laatste moment nog flink wat geregeld worden”, blikt Cees Vink, leider van het eerste elftal, terug. “Maar ze hebben dat snel opgepakt en vanaf het moment dat we arriveerden, was eigenlijk alles goed geregeld. Er stonden mensen van de organisatie voor ons klaar om ons welkom te heten en ons naar het hotel te brengen.”

Toeval
In de buurt van Calella, op zo’n vijftig kilometer afstand van Barcelona, was er door de mensen van Trainingskampen.nl voor een trainingsveld gezorgd. “En per toeval kwamen we tot de ontdekking dat ook de A-selectie van ONA uit Gouda in hetzelfde hotel sliep. Zo regelden we ter plekke een oefenwedstrijd, die we uiteindelijk met 3-2 wonnen.”

Zaterdagavond maakte de tweedeklasser optimaal gebruik van de aanwezigheid in Spanje, door het competitieduel tussen Barcelona en Las Palmas (5-0) te aanschouwen. Het vervoer naar Camp Nou werd door Trainingskampen.nl geregeld. Vink: “Het was vanaf ons hotel best een stuk rijden en dan is het fijn dat zulke zaken geregeld worden. Bovendien was de terugreis ook erg flexibel. We mochten zelf een tijd aangeven waarop we weer wilden terugkeren naar het hotel en op het afgesproken tijdstip stond de bus er ook weer netjes. Daar heb ik de jongens van de organisatie ook hartelijk voor bedankt.”

Opmars
Ook met het oog op de ranglijst kijken ze bij DCV voldaan terug op het trainingskamp. Nadat de club voorafgaand aan de trip naar Calella in de eerste periode op de dertiende plek eindigde, eindigde de ploeg van trainer Ronald Klinkenberg in de derde periode zelfs bovenaan. Vink: “Of het helemaal ten goede komt aan het trainingskamp valt niet te zeggen, maar de opmars die we hebben gemaakt komt ook weer niet uit het niks.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden