Madjer Lukoki (Kozakken Boys) kiest voor Quick Boys
Madjer Lukoki (Kozakken Boys) kiest voor Quick Boys regio-voetbal.nl

Madjer Lukoki (Kozakken Boys) kiest voor Quick Boys

Nieuws 174 keer gelezen

WERKENDAM/KATWIJK - Net als doelman Jesper Hogedoorn verruilt Madjer Lukoki Kozakken Boys volgend seizoen voor derdedivisionist Quick Boys.

Met Madjer Lukoki heeft Quick Boys de vierde versterking voor het nieuwe seizoen binnen. 

De 24-jarige Lukoki, tweelingbroer van profspeler en ex-Ajacied Jody Lukoki, eindigde in het lopende voetbaljaar met de Werkendammers op de tweede plaats in de Tweede Divisie. In zijn periode bij Kozakken Boys was de aanvaller veertien keer trefzeker. In het verleden speelde hij voor FC Groningen (jeugd), AFC Amsterdam, Young Boys, Jong NAC Breda en HFC EDO. 

,,Met Madjer hebben we een fysiek sterke en snelle jongen in huis gehaald die ons komend seizoen nog meer mogelijkheden in de aanval geeft,’’ licht Gert Aandewiel toe. De technisch manager van de blauwwitten gaat verder: ,,Het is een speler die een wedstrijd kan openbreken, met hem erbij gebeurt er altijd iets. Hij zou zomaar eens kunnen uitgroeien tot een publieklieveling. En ook heeft hij een positieve invloed op de sfeer in de kleedkamer. De kans die Madjer bij Quick Boys krijgt, wil hij met beide handen aangrijpen.’’

Lukoki kiest bewust voor de overgang naar de blauwwitten, zegt hij op de website van Quick Boys. ,,Na drie seizoenen bij Kozakken Boys gespeeld te hebben, is de tijd gekomen om verder te kijken. In Werkendam heb ik ook te weinig minuten gemaakt naar mijn zin. Ik hoop bij Quick Boys meer speeltijd te krijgen,’’ geeft de speler in kwestie aan in een eerste reactie. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden