Stefan Blom (GVV’63): 'Nu moeten we het gewoon afmaken'
Stefan Blom (GVV’63): 'Nu moeten we het gewoon afmaken' regio-voetbal.nl

Stefan Blom (GVV’63): 'Nu moeten we het gewoon afmaken'

Algemeen 47 keer gelezen

GAMEREN - GVV'63 nam tegen Kerkwijk de voorlaatste horde in de race om het kampioenschap in de vierde klasse D. De platte kar mag van stal wanneer er zaterdag minimaal een punt wordt gepakt bij ASH.

Stefan Blom was in de voorbeschouwing op het seizoen de eerste die het aandurfde. Hij stelde dat GVV'63, dat in de zomer van 2016 vanwege de terugkeer van een groot aantal oud-spelers een flinke kwaliteitsinjectie onderging, mee móést doen om het kampioenschap. En zo geschiedde; nog één punt is de ploeg van het trainersduo Jan van Setten/Gilberto Smit verwijderd van de zo gewenste titel.

Toch wil Blom, zaterdag in het duel met Kerkwijk gelegenheidsaanvoerder, in Hellouw niet op een gelijkspel speculeren: "Nee, we gaan gewoon vol voor de winst om daar het kampioenschap op te halen. Het is mooi dat we de hoge verwachtingen hebben kunnen waarmaken en nu moeten we het gewoon afmaken. We zitten in de goede flow, dus laat die wedstrijd tegen ASH maar komen", aldus een zelfverzekerde Blom.

Geen stress
Hij is dan ook niet bang dat de kampioensstress, die ze in Rotterdam recentelijk van zeer dichtbij hebben ervaren, zijn ploeg parten gaat spelen: "Van de vijftien spelers hebben er negen al het kampioenschap en de promotie naar de tweede klasse meegemaakt. We weten dus wat erbij komt kijken en wat we moeten doen: een punt pakken en dan kunnen we de platte kar op. Ik denk ook dat we volgend seizoen een leuke derdeklasser kunnen worden, precies wat 'Gameren' ook hoort te zijn, met af en toe een periode naar de tweede klasse. Volgend seizoen lekker in de middenmoot meedraaien, ons handhaven en dan zien we wel hoe het verder gaat lopen.”

Mocht GVV’63 er toch niet in slagen om minimaal een punt te pakken bij ASH, dan zal een beslissingswedstrijd tegen Herovina bepalen wie van de twee het kampioenschap voor zich op mag eisen.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 12 uur geleden
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 13 uur geleden
Logo
Afbeelding
Gerwin en Martijn Neven: 'Als de huidige groep bij elkaar blijft, kunnen we hogerop met Schoonhoven' 22 uur geleden
• Jesse Giebels (l) is volgend seizoen 'Kozak'.
Kozakken Boys trekt verdediger Jesse Giebels van FC Eindhoven aan 22 apr, 22:00
Logo
• Asperen moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.
Erik van Rooij wordt toch niet de nieuwe hoofdtrainer van Asperen: 'Hij kan hier ook niets aan doen, dit is overmacht' update 22 apr, 19:46
Logo
• Arkel verloor zaterdag van Schelluinen en staat nu op een directe degradatieplek in 3C.
Versterkte degradatie: wie staan er op degraderen en wie gaan de nacompetitie in? (stand van zaken per 20/21 april) 22 apr, 19:45