'Uur U' voor SteDoCo en Nieuw-Lekkerland
'Uur U' voor SteDoCo en Nieuw-Lekkerland regio-voetbal.nl

'Uur U' voor SteDoCo en Nieuw-Lekkerland

Nieuws 13 keer gelezen

ALBLASSERWAARD - Nog drie wedstrijden te gaan, de clubs die nog ergens om spelen kunnen zich niet langer verstoppen. Dat geldt in hoge mate voor SteDoCo, dat in het restant van de competitie alles op alles zal moeten zetten om de status van derdedivisionist te behouden.

Hekkensluiter Huizen komt naar de Groeneweg, dus SteDoCo weet wat er wordt verwacht: drie punten. In Huizen won SteDoCo met 1-2.

[[{"fid":"38475","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg"},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg"}},"attributes":{"class":"file media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"},"link_text":false}]]

Hoofdklasser Sliedrecht heeft een wondertje nodig, maar kan nog steeds aan de degradatienacompetitie ontkomen. Dan moet de uitstekende serie waaraan de ploeg van Michel Langerak bezig is wel een passend vervolg worden gegeven bij RVVH.

Degradatiekraker
Dan Nieuw-Lekkerland. De groenwitten zijn langzaam maar zeker in de problemen geraakt. Als ze daar nog uit willen komen, móet de degradatiekraker tegen Zuidlad gewonnen worden.

SV Meerkerk kan het seizoen zorgenvrij uitspelen. In Zaltbommel is Nivo Sparta de tegenstander, de nieuwe club van de huidige Meerkerk-trainer Theo de Boon. Nivo Sparta heeft al een periode op zak en werkt in alle rust naar de nacompetitie toe.

Titelkoers
In 3C ligt Drechtstreek op titelkoers. De Zwerver zal daar geen verandering in kunnen brengen, is de verwachting. Of zijn de Kinderdijkers de kat in het nauw die rare sprongen maakt...? HSSC'61 is ook nog allerminst veilig. De titeldroom van tegenstander IFC is vorige week uiteen gespat, wellicht dat de Heicoppers hiervan kunnen profiteren. Voor Ameide staat er niks meer op het spel, behalve de sportieve verplichtingen. Want opponent SC Everstein staat onder de rode streep en wil daar maar wat graag vandaan.

De Alblas kan bij ZBC'97 het nacompetitieticket definitief veiligstellen. EBOH-Streefkerk is een duel om des keizers baard, zoals dat dan zo mooi heet.

In 3D ziet het er somber uit voor Unitas en al helemaal als niet van Sparta'30 gewonnen wordt. SVW is reeds zeker van de nacompetitie, daar waar tegenstander Haaften knokt om van degradatieduels verschoond te blijven.

Arkel en Schelluinen
ASV Arkel moet oppassen in 4D niet overal naast te grijpen. Om op nacompetitiekoers te blijven, is een overwining op MVV'58 noodzakelijk.

Schelluinen staat er in 4E nog iets beter voor, maar moet wel de vierde plaast vasthouden. Het gevecht met streekgenoot Groot-Ammers mag dus geen puntenverlies opleveren. Peursum ontvangt TSVV Merlijn en SV Noordeloos krijgt Dubbeldam op bezoek.

Misstap
Zondagtweedeklasser Unitas heeft de titel nog niet uit het hoofd gezet, al is het wel afhankelijk van een misstap van Rood Wit W. Zelf winnen van middenmoter VOAB luidt hoe dan ook het devies.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 9 uur geleden
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 9 uur geleden
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 16 uur geleden
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 17 uur geleden
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 23 apr, 16:44