Danny van Steijn hoopt dat buikspierblessure meevalt
Danny van Steijn hoopt dat buikspierblessure meevalt regio-voetbal.nl

Danny van Steijn hoopt dat buikspierblessure meevalt

Algemeen 3 keer gelezen

LEERDAM - Danny van Steijn moest zich zaterdag in Waardenburg na veertig minuten spelen laten vervangen. Een geïrriteerde buikspier bezorgde hem te veel last. Zijn positie werd overigens prima ingevuld door Cor Bal.

Van Steijn: “Ik had vorige week tijdens de training al last van die spier. Ik heb het zaterdag nog goed laten intapen, maar met aanzetten kreeg ik er tijdens de wedstrijd toch steeds meer last van. Dan kun je niet voluit gaan. Vervelend hoor.”

Een bezoek aan de huisarts leverde niet zoveel op. “Op Koningsdag laat ik in Ameide een echo maken. Dan moet duidelijk worden wat er precies aan de hand is. Ik hoop niet dat er een scheur in die buikspier zit, want dan zal ik even rust moeten houden. Dat kan ik niet hebben. Ik wil graag met het team naar het einde van het seizoen. Het gaat zo lekker nu. Uit de laatste tien wedstrijden haalden wij immers negentien punten.”

Na de omzettingen van trainer Koen Janssen - hij haalde Rogier Gerritsen naar de achterste lijn en schoof Thomas Heideman een linie op - staat de ploeg als een huis. “Maar het is ongekend hoeveel punten wij moeten halen om veilig te komen. De ploegen onderin halen al weken meer punten dan de koplopers.”

Routinier
Danny van Steijn is op Bruinsdeel bezig aan zijn elfde seizoen. “Ik heb in al die jaren nog nooit in de tweede klasse gespeeld en dat wil ik graag zo houden. Deze situatie is nieuw voor mij. Ik ben alleen maar uit de hoofdklasse gedegradeerd. Nee, ook ik durf deelname aan de nacompetitie voor promotie niet hardop uit te spreken. Natuurlijk zie ik die ranglijst ook, maar laten wij ons eerst maar eens verder wegspelen bij de onderste vier. Daarvoor is de wedstrijd van zaterdag, tegen Oranje Wit, weer superbelangrijk. Opnieuw een tegenstander die voor het kampioenschap wil gaan, maar dat ligt ons wel.”

(bron: LRC-pagina's in Het Kontakt editie Leerdam)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden