Slegers (DFC): ‘Misschien voorafgaand aan seizoensstart ook zo’n weekend’
Slegers (DFC): ‘Misschien voorafgaand aan seizoensstart ook zo’n weekend’ regio-voetbal.nl

Slegers (DFC): ‘Misschien voorafgaand aan seizoensstart ook zo’n weekend’

Nieuws 8 keer gelezen

GROOT-AMMERS/DORDRECHT â€“ Ook in het afgelopen seizoen maakten tal van clubs gebruik van de diensten van Trainingskampen.nl. Zo zochten competitiegenoten DFC en Groot-Ammers het hogerop: Zij bereidden zich in Groningen in alle rust voor op het restant van de competitie.

Danny Slegers had zich ongetwijfeld iets anders voorgesteld bij de eerste seizoenshelft. De trainer van DFC zag zijn ploeg in elf wedstrijden vijf keer verliezen. Na de winterstop is het vlaggenschip van de club uit Dordrecht nog steeds ongeslagen en voert het de tweede periode aan. Of die omslag volledig op het conto te schrijven is van het trainingskamp in de winterstop, is koffiedik kijken, maar volgens Slegers heeft dat er zeker aan bijgedragen. 

“Het doet iets qua sfeer. Er ontstaan hele bijzondere vriendschappen en je leert elkaar van een andere kant kennen. We hebben nu acht wedstrijden gespeeld en niet één verloren; dus het heeft er zeker aan bijgedragen. Misschien moeten we voor de aanvang van het seizoen ook wel zo’n weekend pakken.”

Kleedkamerverhalen
Bij competitiegenoot vv Groot-Ammers is het al sinds jaar en dag een jaarlijks terugkerend uitje. Tijdens het carnavalsweekend zoeken spelers en staf het gemak van een hotel op en dit seizoen was het oog gevallen op Groningen. Het beviel Pim den Hartog, speler van de huidige nummer zeven in de vierde klasse E, uitstekend. “We zaten in een goed hotel, waar alles keurig verzorgd was. Ik vind het belangrijk dat iedereen mee kan en omdat het betaalbaar is, is dat geen probleem. Groningen is ook echt een leuke plek om heen te gaan. Trainingskampen.nl regelt het allemaal keurig; het is heel duidelijk en overzichtelijk en je wordt helemaal ontzorgd.”

Den Hartog ziet het weekendje weg als de ideale manier om de groep hechter te maken: “Als je tijdens zo’n weekend een aantal dingen beleeft, dan komen zulk soort verhalen steeds weer terug in de kleedkamer. Het maakt nog niet eens zoveel uit wat je dan doet, maar zo’n trainingskamp creëert echt een band met elkaar.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden