Belangrijke Paasdubbel SteDoCo, topper in 3C
Belangrijke Paasdubbel SteDoCo, topper in 3C regio-voetbal.nl

Belangrijke Paasdubbel SteDoCo, topper in 3C

Nieuws 7 keer gelezen

ALBLASSERWAARD - Het wordt een belangrijk Paasweekend voor SteDoCo, dat een dubbel programma afwerkt. Om weer wat afstand te nemen van de rode streep moeten er punten worden gepakt.

De Hoornaarse derdedivisionist speelt zaterdag uit tegen Quick Boys en maandag thuis tegen Rijnsburgse Boys. Twee gerenommeerde tegenstanders dus. Maar als SteDoCo de terugval van de laatste weken na rust weet te voorkomen, liggen er mogelijkheden.

Hoofdklasser Sliedrecht zit in een sterke fase, maar de alarmbellen rinkelen nog steeds. Uit bij DFS zal er zaterdag opnieuw een goed resultaat moeten worden neergezet.

In de penarie
Voor SV Meerkerk staat er in 2F weinig meer op het spel, voor tegenstander Heukelum des te meer. Heukelum zit in de penarie en zal op eigen veld vol op jacht gaan naar drie punten.

3C-topper
Drechtstreek-De Alblas is een topper in de 3e klasse C. De Papendrechters leiden de dans en De Alblas ligt op nacompetitiekoers. Op eigen veld is Drechtstreek favoriet.

[[{"fid":"37849","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg"},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg"}},"attributes":{"alt":"Vooruit en Terugblik (Live)","class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]
Volop belangen ook bij HSSC'61-De Zwerver. De gevaarlijke plaatsen 11 en 12 zijn niet ver weg en dus is het zaak om punten te pakken. Het zal er om gaan spannen op Het Plein.

Sparta'30-SVW staat in 3D in het licht van de tweede periodetitel. Beide teams staan er goed voor.

Kampioensstrijd 4D
Het kampioenschap in 4D wordt een lastig verhaal voor Lekvogels, maar plaatsing voor de nacompetitie is nog goed mogelijk. Dan mag zaterdag bij ASH geen fout worden gemaakt. Zal Richard Smaal echt niet meer in een Arkelse titel geloven, of heeft hij met zijn uitspraak zijn manschappen willen prikkelen? Op papier is Arkel in elk geval nog kansrijk, hoewel een zwaar programma wacht. Zaterdag is dat niet het geval, want dan komt het puntloze Brakel naar Schoonzigt.

Schelluinen jaagt in 4E op de nacompetitie. De thuisbeurt tegen Dubbeldam moet dan drie punten opleveren. Groot-Ammers kan Schelluinen een handje helpen door van ONI te winnen. In dat geval zijn de geelzwarten zelf ook nog altijd niet helemaal kansloos voor de vierde plek, die promotiewedstrijden oplevert. Het is niet het meest voor de hand liggende scenario, maar er zijn gekkere dingen gebeurd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden