Brederodes in zee met Charly Olf
Brederodes in zee met Charly Olf regio-voetbal.nl

Brederodes in zee met Charly Olf

Nieuws 73 keer gelezen

VIANEN - Charly Olf wordt de nieuwe trainer van zaterdagtweedeklasser Brederodes.

Nadat Tim van Breukelen, de huidige trainer/coach van de selectie van Brederodes zaterdag, had aangekondigd aan zijn laatste seizoen bezig te zijn bij Brederodes, heeft het bestuur in nauw overleg met de technische staf en de spelersraad afgelopen weken intensief gezocht naar de juiste opvolger. Binnen twee weken hebben zich meer dan vijftien sollicitanten gemeld bij Brederodes. Met verschillende van hen zijn, onder leiding van Paul van Putten, onlangs aangesteld als hoofd technische zaken, diverse gesprekken gevoerd.

Toen de kandidatuur zich steeds meer toespitste op Charly Olf (48) heeft ook de spelersraad twee keer met hem rond de tafel gezeten. Op oudejaarsmiddag stemde ook het bestuur van Brederodes in met de komst van Charly Olf. “Hij heeft de juiste leeftijd, past bij deze selectie, heeft voldoende bagage als trainer en is een persoon met overwicht”, merkte voorzitter Hans van Breukelen op.

IJsselmeervogels O19
Olf voetbalde onder andere bij Stromvogels, Rapid Wezemaal, DCG en ZPC. Aansluitend was hij hoofdtrainer van SV Geinburgia, SV Eemnes, Beursbengels en SV Nieuw Utrecht en werkte als assistent-trainer bij diverse top- en hoofdklassers. Hij krijgt komend seizoen bij Brederodes de taak om een goed vervolg te geven aan de recente successen van de zaterdagafdeling.

Brederodes verwacht met het aantrekken van Charly Olf de juiste richting voor het hoofdelftal van de vereniging te hebben gevonden. Olf is sinds september 2016 werkzaam als trainer/coach van IJsselmeervogels O19-1. Daarnaast is hij bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer van SV Real Sranang (vierde klasse zondag) uit Amsterdam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden