Eerste periodetitel lonkt voor Achilles Veen
Eerste periodetitel lonkt voor Achilles Veen regio-voetbal.nl

Eerste periodetitel lonkt voor Achilles Veen

Nieuws 56 keer gelezen

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA – De competitie herbergt komende zaterdag weer een aantal aantrekkelijke duels. Zo staan in Wijk en Aalburg met NOAD’32 en Sparta’30 twee ploegen aan de aftrap, die tot het uiterste geladen zullen zijn. De punten staan voorop in de derby, aangezien beide ploegen ze goed kunnen gebruiken.

Spanning in Veen, waar Achilles Veen op De Hanen Weide messcherp zal moeten zijn na de mindere weken om Noordwijk af te serveren en de eerste periodetitel in de hoofdklasse binnen te halen.

In de tweede divisie heeft Kozakken Boys zich weer helemaal opgetuigd. Uit bij UNA wachten normaal gezien de drie punten.

1C
In de eerste klasse kunnen Almkerk en GRC 14 de borst nat maken. Almkerk moet Oude Maas zien te bedwingen om uit de gevarenzone te komen. Voor GRC 14 is de uitdaging nog groter met de lastige uitbeurt voor de boeg bij LRC, dat overigens niet aan een sterk seizoen bezig is.

2F
Hopelijk heeft Wilhelmina’26 een goed gevoel overgehouden aan de 1-0 winst tegen Tricht. Zaterdag bij Brederodes wordt het een stuk lastiger. Een mooie pot in de tweede klasse is Nivo Sparta tegen Altena. Kunnen de Nieuwendijkers de tot nu toe ondermaatse gastheren in Zaltbommel eronder houden? Voor GDC wordt het doorbijten tegen het taaie Meerkerk.

3D
In de derde klasse is Woudrichem de ongenaakbare en ongeslagen koploper. Dat zal zaterdag ook zo blijven tegen Haaften is de verwachting.

Zondag
Op zondag krijgt HHC’09 het in de 4e klasse zwaar voor de kiezen tegen hoogvlieger Nieuwkuijk. Dat is wel zeker. In de vijfde klasse is Dussense Boys de runner-up. Tegen Barca moeten de Dussenaren het succes van de laatste weken kunnen doortrekken. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden