Voor Ansu Camara is het genoeg geweest, LRC gaat punten halen
Voor Ansu Camara is het genoeg geweest, LRC gaat punten halen regio-voetbal.nl

Voor Ansu Camara is het genoeg geweest, LRC gaat punten halen

Nieuws 12 keer gelezen

LEERDAM - Het lukt LRC Leerdam maar niet weg te komen uit de onderste regionen van de eerste klasse C. Door de 3-2 nederlaag zaterdag bij het Dordtse Oranje Wit zakten de Leerdammers twee plaatsen en zijn nu terug te vinden op positie twaalf.

Ansu Camara, bij LRC Leerdam al goed voor acht doelpunten, is ervan overtuigd dat zijn ploeg nu snel op de ranglijst gaat stijgen. Want nu is het klaar, zo kan het niet verder. LRC gaat voldoende punten halen en dit seizoen nacompetitie spelen, is zijn overtuiging. Hij sluit niet uit dat LRC Leerdam nog een rol gaat spelen in de tweede periode. “Anders moet het maar in de derde periode gaan gebeuren”, stelt de inwoner van Tiel strijdbaar.

Terugkeer
Tegen WNC leek de weg omhoog ingezet. “Zaterdag tegen Oranje Wit hebben wij uitstekend gespeeld, maar het mag ook weleens meezitten en dat is niet het geval. Ik heb deze situatie eerder bij FC Lienden meegemaakt. Wij haalden in het begin weinig punten, maar werden uiteindelijk wel kampioen. Dat zal nu met LRC Leerdam niet meer lukken, maar de nacompetitie gaan wij halen, daar ben ik van overtuigd. En dan is de terugkeer naar de hoofdklasse dichtbij.”

Te weinig
Camara gaat ervan uit dat GRC 14 zaterdag het eerste slachtoffer van LRC Leerdam wordt op weg naar een goede serie. “Daarna moet ook uit bij Zuidland gewonnen worden en dan ziet de wereld er voor ons ineens heel anders uit.” Ansu Camara is ook ontevreden over zijn eigen prestaties. “Ik heb acht doelpunten gemaakt, dat is veel te weinig op dit niveau. Ik leer veel van André Zondag, daarom gaan er nog veel doelpunten bijkomen.”

(bron: LRC-pagina's in Het Kontakt editie Leerdam)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden