Björn Kuipers gastspreker op het  Auto Indumij netwerkevent
Björn Kuipers gastspreker op het Auto Indumij netwerkevent regio-voetbal.nl

Björn Kuipers gastspreker op het Auto Indumij netwerkevent

Nieuws 222 keer gelezen

advertorial Inspirerende presentatie van topscheidsrechter en ondernemer Björn Kuipers op 9 december in Etten-Leur. Meld je nu aan voor de netwerkwerkevent bij Auto Indumij.

De netwerkborrel van Auto Indumij is het evenement voor ondernemers uit West-Brabant en Zuid-Holland. Dit jaar vindt de netwerkborrel plaats op vrijdag 9 december in de vestiging van Auto Indumij aan de Ecustraat 5 in Etten-Leur met als bijzondere gastspreker Björn Kuipers. "We zijn erg blij dat Björn  ondanks zijn drukke agenda gelegenheid heeft gevonden om tijdens de netwerkborrel op vrijdagmiddag 9 december  een inspirerende presentatie te geven waarin ondernemen, teambuilding en management  centraal zal staan” vertelt Micha Roco, commercieel directeur van Auto Indumij.

Succesvol ondernemer
Naast bekend scheidsrechter, die vele wedstrijden heeft gefloten in de Eredivisie en op verschillende Europese competities, is Björn Kuipers ook actief binnen de KNVB. Maar Björn is niet alleen bekend door zijn carrière in de sport. Björn is namelijk ook eigenaar van een Jumbo supermarkt in het oosten van het land, ook deze ervaring komt tijdens zijn presentaties uitgebreid aan bod.

Boeiende spreker!
Tijdens zijn presentaties deelt Björn Kuipers  op inspirerende wijze zijn visie en kennis op gebied van ondernemen, teambuilding en management. Met zijn uitgebreide ervaring in de topsport vindt hij antwoorden op vragen die de ondernemer van nu heeft. Zo wordt uitgebreid stilgestaan bij vragen als “Hoe bouw je samen een succesvol team en wat zijn de succesfactoren van een onderneming?”

Met aansprekende voorbeelden uit de sportwereld laat  Bjórn zien hoe je als moderne ondernemer nog meer succes kunt boeken  Presentaties van Björn zijn een must voor de ondernemer van nu. In de afgelopen jaren was Björn  als spreker te gast bij onder meer de BOVAG, Bangma  verpakkingen  en gaf hij college in het DeLaMar Theater in Amsterdam.  Benieuwd? Bekijk dan alvast de speciale video die wij voor het Auto Indumij Netwerkevent 2016 hebben  laten maken: www.renault-indumij.nl/netwerkevent

Netwerken op z’n Brabants
De netwerkevents  bij Auto Indumij zijn een uitstekende gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en bestaande relaties te verdiepen. Onder de bezoekers  veel ondernemers uit West-Brabant en Zuid-Holland maar de Auto Indumij Netwerkevents worden ook door de lokale pers goed bezocht. Vorig jaar was Tom Coronel te gast bij Auto Indumij. Een bijzondere bijeenkomst waar ruim 200 gasten bij aanwezig waren. Dit jaar wordt het een heel bijzonder netwerkevent met allereerst de presentatie van Björn Kuipers met na afloop gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken. Dit jaar heeft Auto Indumij zelf een speciale Amerikaanse Foodtruck in huis gehaald waar de lekkerste hotdogs worden geserveerd.

Laat je inspireren door Björn Kuipers
Vrijdag  9  december is het weer zover. Bij Auto Indumij Etten-Leur organiseren wij dan ons gezellige netwerkevent. Wij ontvangen je graag in onze sfeervolle Renault showroom vanaf 16:00 uur. De presentatie van Björn start rond 16:30 uur. Voor een hapje en een drankje is gezorgd en er is gelegenheid om na de presentatie gezellig na te praten met Björn. Wil je ook aanwezig zijn tijdens het Auto Indumij Netwerkevent? Schrijf je dan nu gratis in op: www.renault-indumij.nl/netwerkevent.  Je bent van harte welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

• Wordt VVAC zaterdag al kampioen, of brengt Peursum de spanning in 4E weer helemaal terug?
Drie belangrijke derby's in de Waard: Streefkerk-De Alblas, Arkel-Schelluinen en VVAC-Peursum voorbeschouwing Alblasserwaard 50 minuten geleden
Afbeelding
VVAC zoekt trainer voor tweede elftal vacature 1 uur geleden
• TD Arjen Borsje heet Ramon ten Hove (l) welkom bij Kozakken Boys.
Kozakken Boys speelt snel in op vertrek doelman Bryan Janssen en haalt Ramon ten Hove 9 uur geleden
Afbeelding
'Kozak' Niek Hoogveld wacht nog steeds op straf na rood tegen Noordwijk 10 uur geleden
Afbeelding
VV Brederodes zoekt trainer voor JO15-1 vacature 11 uur geleden
Logo
• Be Ready viert feest na het behalen van de titel in Raamsdonk.
Kampioen Be Ready overweegt overstap naar de zaterdag: 'Bezig om de leden te raadplegen' 19 uur geleden