Derby Woudrichem tegen NOAD’32 heeft boeiend aspect
Derby Woudrichem tegen NOAD’32 heeft boeiend aspect regio-voetbal.nl

Derby Woudrichem tegen NOAD’32 heeft boeiend aspect

Nieuws 23 keer gelezen

LAND VAN HEUSDEN EN ALTEN – Het gaat er weer om spannen voor de clubs uit de regio Land van Heusden en Altena. Een mooi affiche is de streekderby Woudrichem tegen NOAD’32. De Bolwerkers staan trots en ongeslagen op kop in de derde klasse D. De manschappen van trainer Leon Elands hebben wel topfavoriet SVW en de andere favoriet Sleeuwijk in de achtervolging.

Toch zou NOAD’32 wel eens een spaak in het wiel kunnen steken. Bij de Wijk en Aalburgers, die een paar mindere weken achter de rug hebben, weet je het immers nooit en zeker niet in een streekderby. Dus zullen de Woercummers op hun qui vive moeten zijn om niet tegen een flop op te lopen zaterdag op Het Bolwerk.

In de tweede divisie is Kozakken Boys alweer koploper af na de nederlaag bij Barendrecht. Veel impact zal het niet hebben om zaterdag de draad bij De Treffers weer op te pakken.

In de hoofdklasse is Achilles Veen tegen Ajax een aardig affiche, al zijn het wel de amateurs van de topclub uit Amsterdam. De thuisclub op De Hanen Weide moet de Amsterdammers kunnen hebben.

1e klasse
Hopelijk wordt het een goede zaterdag voor de regioclubs in de eerste klasse. Almkerk kan een overwinning bij Nieuw Lekkerland wel gebruiken om uit de gevarenzone te komen. GRC 14 heeft de beste papieren tegen hekkensluiter MZC’11.

2e klasse
In de tweede klasse neemt Altena het op tegen SV Meerkerk. Dat wordt een spannend potje in Nieuwendijk tussen twee ploegen die aan elkaar gewaagd lijken. Wilhelmina’26 moet stevig aan de bak tegen CDW. Of GDC het redt bij Tricht is ook geen zekerheid.

3e klasse
Sleeuwijk krijgt het in de derde klasse lastig bij Leerdam Sport’55. Hetzelfde geldt voor Sparta’30 bij Zuilichem.

Zondag
Op zondag begint het te lopen bij Be Ready in de vierde klasse. Uit naar Berkdijk wordt echter lastig. Meer kans op een driepunter heeft HHC’09. De Heusdenaren ontvangen Blauw Wit’81. In de vijfde klasse ligt de overwinning voor het grijpen voor Dussense Boys tegen FC Drunen.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden