Lekvogels-Herovina toptreffen in 4D
Lekvogels-Herovina toptreffen in 4D regio-voetbal.nl

Lekvogels-Herovina toptreffen in 4D

Nieuws 17 keer gelezen

ALBLASSERWAARD - Weinigen zullen hebben voorspeld dat Lekvogels-Herovina in de vijfde speelronde de absolute topper zou zijn in de 4e klasse D. Maar de cijfers liegen niet. In Lexmond spelen zaterdag de nummers 1 en 2 tegen elkaar. Regio-Voetbal is erbij.

SteDoCo kwakkelt en kwam afgelopen zaterdag in Lisse niet goed voor de dag. De ploeg van Virgil Breetveld zal thuis tegen ASWH de voeten moeten laten spreken. Dat zal overigens niet meevallen, want de Ambachters staan knap derde in de Derde Divisie.

Om de situatie van Sliedrecht als penibel te bestempelen gaat te ver, daarvoor is het nog veel te vroeg in het seizoen. Maar dat punten welkom zijn op De Lockhorst moge duidelijk zijn. De thuisbeurt tegen Noordwijk biedt perspectief.

Eersteklasser Nieuw-Lekkerland verraste zaterdag met een zege op VVGZ. De groenwitten spelen weer uit. Het Zeeuwse Kloetinge is de pittige opponent.

Stroeve start
In de westelijke 2e klasse heeft Papendrecht een stroeve start. Dat geldt voor tegenstander DCV evenzeer. Papendrecht zal er dus voor moeten zorgen dat de punten op Het Slobbengors blijven. Alblasserdam staat nog op de nul. Gaat de thuisbeurt tegen Strijen hier verandering in brengen?

In 2F speelt SV Meerkerk de 'derby' tegen Hardinxveld. De geelzwarten zijn favoriet in het Alblasserwaardse onderonsje. Het zou overigens zomaar kunnen dat vader Theo (trainer Meerkerk) en zoon Robin de Boon (selectiespeler Hardinxveld) tegenover elkaar komen te staan op 't Hoog. GJS speelt een typisch middenmootduel tegen CDW.

Ameide-Streefkerk
Ameide gaat in 3C als trotse koploper naar Streefkerk. Maarten van Gastelen heeft dit seizoen de beschikking over een talentvolle en ruime selectie, dus Termei zal op de hoede zijn. HSSC'61 zal naar verwachting de handen vol krijgen aan Drechtstreek. VVAC liet de overwinning tegen SC Everstein glippen en gaat tegen ZBC'97 voor revanche. De Put kijkt uit naar de eerste overwinning, die zaterdag gestalte moet krijgen. Voor De Zwerver geldt de thuismatch tegen titelkandidaat Wieldrecht als een echte test. Gaan de Kinderdijkers aansluiten bij de top in 3C of wordt het voorlopig een positie in de brede middenmoot? De Alblas is vrij.

SVW mag in de achtervolging op 3D-koploper Woudrichem geen steekje laten vallen. SV Capelle is echter net als de streepjes nog ongeslagen, dus van onderschatting mag geen sprake zijn. Unitas ontvangt de tot nu toe ongenaakbare lijstaanvoerder. We zijn benieuwd of de eerste zege Unitas een dusdanige boost gegeven heeft dat het Woudrichem lastig kan worden gemaakt.

Schelluinen-SV Noordeloos
ASV Arkel mag in 4D geen problemen hebben met Vianen.

In 4E moet Groot-Ammers Dubbeldam kunnen hebben, wil Peursum z'n puntentotaal verdubbelen bij Good Luck en zal Raptim benieuwd zijn of het goed mee kan met het nog ongeslagen Willem II. Schelluinen is nog wisselvallig, maar zal rekenen op een overwinning op het bezoekende SV Noordeloos.

Unitas-zondag
Zondagtweedeklasser Unitas stelt met 6 uit 4 voorlopig een tikkie teleur. De thuiswedstrijd tegen de nog puntloze hekkensluiter Dubbeldam mag niettemin niet voor problemen zorgen op Molenvliet. Oftewel: er worden drie punten verwacht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 12 uur geleden
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 12 uur geleden
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 19 uur geleden
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 20 uur geleden
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 23 apr, 16:44