Jordy Perdon (Haaften) wil zijn stempel drukken
Jordy Perdon (Haaften) wil zijn stempel drukken regio-voetbal.nl

Jordy Perdon (Haaften) wil zijn stempel drukken

Nieuws 9 keer gelezen

HAAFTEN - Jordy Perdon kwam vorig seizoen met hoge verwachtingen van WNC uit Waardenburg terug naar Haaften. Ondanks een kampioenschap maakte hij die verwachtingen niet helemaal waar. "Ik moet meer mijn stempel gaan drukken."

Al op jonge leeftijd maakte Jordy Perdon als groot talent zijn opwachting in Haaftens vlaggenschip. WNC trok de middenvelder aan, maar na enkele seizoenen in Waardenburg keerde Perdon terug naar Haaften. "Samen met Johnnie Noorthoek en Jessey de Jong (die van Nivo Sparta kwamen - MvH) hadden we een missie: met Haaften naar de derde klasse."

Die missie werd behaald met een prachtig kampioenschap. Toch was Perdon niet helemaal tevreden. "De overstap van WNC viel me zwaar. Ik had veel moeite met de vierde klasse, waarin je totaal geen tijd krijgt om te voetballen." 

Handhaving
Perdon heeft daarom een duidelijk doel voor zichzelf. "Ik moet laten zien wat ik in Waardenburg geleerd heb. Ik wil meer mijn stempel op Haaften drukken." Met het team heeft hij ook een duidelijk doel. "We willen ons handhaven en ondanks dat Johnnie weer is vertrokken, denk ik dat dat moet kunnen. We hebben met Sam Onink, Michael Smit, Thijmen Gerringa een zeker ook Danny Verwolf prima aanvallers." 

Vorig jaar verloor Haaften in competitieverband niet. "Dat zal dit jaar veranderen", weet Perdon. "We moeten ook als we op achterstand komen blijven geloven in onze kwaliteiten. Dan moet het best goed komen." 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden