HHC'09 moet constanter worden
HHC'09 moet constanter worden regio-voetbal.nl

HHC'09 moet constanter worden

Nieuws 136 keer gelezen

HEUSDEN • Eugène van der Heijden ziet perspectief in de competitie waarin HHC'09 dit seizoen is ingedeeld.

De zondagvierdeklasser zal zich in één aspect echter nog flink moeten verbeteren ten opzichte van vorig seizoen: "We moeten constanter worden. De doelstelling is dan ook dat we meer balans in de prestaties willen." 

Van der Heijden legt uit dat die consistentie eerder nogal eens te wensen overliet: "Vorig seizoen konden we in een geweldige wedstrijd met 3-0 van een ploeg winnen die bovenin meedraaide, terwijl we de week erop met 3-0 verloren van een degradatiekandidaat. Dat moet echt beter, de winnaarsmentaliteit moet omhoog. Ik zit heel anders in elkaar. Ik wil sowieso iedere wedstrijd winnen." 

Talentvol
Mocht HHC'09 het in dat opzicht beter voor elkaar kunnen krijgen, dan denkt Van der Heijden dat er een mooi seizoen in het verschiet ligt: "Toen ik de indeling binnenkreeg dacht ik gelijk; 'we hadden het zwaarder kunnen treffen'. Vorig seizoen kon ik drie of vier clubs opnoemen die kanshebbers waren voor het kampioenschap en de periodetitels, maar dat kan ik nu niet. De doelstelling is om tussen plaats vijf en acht te spelen, maar er liggen zeker mogelijkheden tot meer. We hebben een hele talentvolle groep. Er ligt iets moois in het vooruitzicht."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden