Nick Linnenbank zet met Wilhelmina'26 in op meer punten
Nick Linnenbank zet met Wilhelmina'26 in op meer punten regio-voetbal.nl

Nick Linnenbank zet met Wilhelmina'26 in op meer punten

Nieuws 10 keer gelezen

WIJK EN AALBURG - Bij Wilhelmina'26 hadden ze zich hun terugkeer in de tweede klasse aan het begin van het vorige seizoen waarschijnlijk heel anders voorgesteld. Ondanks een slechte seizoensstart dwong de ploeg van trainer Johan van der Werff toch lijfsbehoud af en eindigde het op een tiende plaats met 29 punten. Dat kan beter, vindt de kersverse spits Nick Linnenbank. 

De eerste doelstelling voor het komende seizoen is volgens de 21-jarige aanvaller uit Zaltbommel dan ook al duidelijk gemaakt aan de groep: "We willen er in blijven en in ieder geval meer punten behalen dan vorig jaar. Het liefst met mooi en goed voetbal, maar als dat niet gaat dan moeten we gewoon keihard knokken."

Meer speelminuten
Linnenbank, die na één seizoen overkwam van zondageersteklasser WSC Waalwijk, speelde eerder in de jeugd van GVV'63 en Nivo Sparta. Bij laatstgenoemde club kreeg hij te weinig speeltijd, waarna hij hoofdtrainer Roland Schuermans volgde naar WSC. Ook daar bleef het succes uit, dus met de stap terug naar de tweede klasse wil Linnenbank in ieder geval één ding bewerkstelligen: "Ik hoop meer minuten te maken dan vorig seizoen en lekker te voetballen en ik denk dat dat hier moet gaan lukken."

Uitdaging
Met de degradatie van Roda Boys en GDC heeft de tweede klasse F komend seizoen een extra regionaal tintje. "Het wordt er niet makkelijker op, maar dat is misschien juist wel een leuke uitdaging. Je speelt bijna iedere week een leuke wedstrijd tegen goede tegenstanders. Daar word je zelf ook alleen maar beter van", besluit Linnenbank.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden