Papendrecht in Portugal in de watten gelegd: ‘Tiptop geregeld’
Papendrecht in Portugal in de watten gelegd: ‘Tiptop geregeld’ regio-voetbal.nl

Papendrecht in Portugal in de watten gelegd: ‘Tiptop geregeld’

Nieuws 124 keer gelezen

(advertorial) PAPENDRECHT/LEXMOND – Na een sterke eerste seizoenshelft volgde voor tweedeklasser vv Papendrecht een trainingskamp in de Portugese Algarve. De ploeg van trainer Joop Warner werd daar in Albufeira in de watten gelegd door een goed verzorgd trainingskamp door Trainingskampen.nl.

Warner beaamt dat. “Wat ik me ervan herinner is dat alles tiptop was geregeld. Van begin tot eind. Ook de accommodatie en het vervoer was prima geregeld. Het enige wat eigenlijk tegenviel was het weer op de eerste dag, maar daar kon de organisatie ook weinig aan doen”, knipoogt hij.

Algarve Cup 2016
In de Portugese stad deed Papendrecht ook mee aan de Algarve Cup. Daar nam de ploeg het tegen vv Woudenberg en UDI’19. “Mijn ervaring is dat een trainingskamp goed voor de sfeer in het team is; het werkt stimulerend. Even de koppies leegmaken en jezelf klaarmaken voor de tweede seizoenshelft. Fijn dat we in een andere omgeving terecht konden waar alles goed geregeld was.”

Zo goed geregeld dat de tweedeklasser ook voor het komende seizoen weer gebruik maakt van de diensten van Trainingskampen.nl. In de winterperiode zal de club afreizen naar het Zuid-Spaanse Torremolinos.

Geen onbekende
Voor vierdeklasser Lekvogels is Trainingskampen.nl al lang geen onbekende meer. In augustus 2014 won de club uit Lexmond al het regionale kampioenschap Latjetrappen, waarmee de ploeg een compleet verzorgd trainingsweekend bij Stayokay in Sneek voor de gehele selectie won.

Last-minute
“Dat beviel ons destijds al prima en mede om die reden kwamen we vorig seizoen wederom bij Trainingskampen.nl uit”, zegt eerste-elftalspeler Roland Staats. “Vast stond dat we op trainingskamp wilden, maar niet ieders budget liet een weekendje Marbella toe. Last-minute hebben we toen een offerte aangevraagd bij Trainingskampen.nl voor een trainingskamp binnen Nederland en binnen de kortste keren lag er een mooie aanbieding voor ons klaar.”

Top bevallen
In het weekend van 15 tot en met 17 januari van dit jaar deed de club vervolgens aan teambuilding in Geldrop. Ruim een half jaar later heeft Staats nog steeds louter complimenten in petto. “Alles is top bevallen. Zowel het hotel, het footgolf en alles eromheen. Nog diezelfde avond zijn we bij FC Eindhoven – FC Dordrecht geweest, wat prima in het schema paste. Wat we vooral prettig vonden was dat er wat werk uit handen genomen werd. Het is lekker als je niet al het hooi op je vork moet nemen tijdens een weekend weg, daar waren we blij mee.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden