Almkerk-GRC 14 laat nog even op zich wachten
Almkerk-GRC 14 laat nog even op zich wachten regio-voetbal.nl

Almkerk-GRC 14 laat nog even op zich wachten

Nieuws 41 keer gelezen

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA - De wedstrijdschema’s van de standaardelftallen in het Land van Heusden en Altena zijn vrijdag aan de clubs bekendgemaakt. In de eerste klasse C wordt de derby tussen Almkerk en GRC 14 op 1 oktober afgewerkt.

Almkerk, de kampioen van de tweede klasse van vorig seizoen, opent de competitie op 3 september met een uitwedstrijd bij Heinenoord. GRC 14 ontvangt Nieuw-Lekkerland in de eerste speelronde.

De tweede klasse F kent met Altena, Wilhelmina’26 en GDC drie clubs uit de regio Land van Heusden en Altena. Eerstgenoemde club speelt in de eerste speelronde een thuiswedstrijd tegen Delta Sports, in Wijk en Aalburg treft Wilhelmina’26 streekgenoot Nivo Sparta. Het pas gedegradeerde GDC gaat op bezoek bij BLC, vorig seizoen kampioen in de derde klasse. Op 10 september ontvangt GDC Wilhelmina’26 en weer een week later speelt Wilhelmina’26 in eigen huis tegen Altena. 

3D
Traditiegetrouw is de derde klasse D de afdeling waarin de meeste clubs uit de regio zijn ingedeeld. Met Sleeuwijk, Sparta’30, NOAD’32 en Woudrichem zijn vier van de veertien clubs afkomstig uit het Land van Heusden en Altena. Sleeuwijk speelt in de eerste speelronde al de topper tegen SVW, terwijl NOAD’32 in Haaften de ongeslagen kampioen van de vierde klasse treft.

Woudrichem speelt in Zuilichem tegen de ploeg die zich ternauwernood in de derde klasse wist te handhaven en Sparta’30 krijgt TGG uit Den Bosch op bezoek.

De eerste Land van Heusden en Altena-derby vindt plaats op 17 september, wanneer Sleeuwijk op sportpark De Roef NOAD’32 ontvangt.

Martin van Hemert

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden