Drechtstreek start pittig; Papendrecht opent tegen Heerjansdam
Drechtstreek start pittig; Papendrecht opent tegen Heerjansdam regio-voetbal.nl

Drechtstreek start pittig; Papendrecht opent tegen Heerjansdam

Nieuws 76 keer gelezen

REGIO KLAROEN – De KNVB heeft de competitie-indeling voor het nieuwe seizoen vrijdagmorgen officieel bekend gemaakt. Daaruit blijkt dat Papendrecht meteen aan de bak kan. De club treft op de openingsspeeldag het gedegradeerde Heerjansdam.

Competitiegenoot Alblasserdam, dat opmerkelijk genoeg niet in 2F werd geplaatst, wacht op 3 september een uitbeurt bij BVCB uit Bergschenhoek.

Nieuw-Lekkerland
Het gepromoveerde GRC'14 is in de eerste klasse C op de openingsspeeldag de tegenstander van Nieuw-Lekkerland. Een week later staat voor de groen-witten het thuisduel met Oranje Wit op het programma, terwijl SHO weer een week later op bezoek komt op Sportpark Excelsior.

Drechtstreek en De Alblas
Een klasse lager treffen Drechtstreek en De Alblas elkaar meteen tijdens de seizoensouverture. Met in speelronde twee een thuisduel tegen Wieldrecht en in wedstrijd vier de wedstrijd tegen het hoog ingeschatte ZBC ’97 is de start voor Drechtstreek pittig te noemen.

Streefkerk
Streefkerk opent met een thuisbeurt tegen SC Everstein. Met HSSC ’61, VVAC en De Zwerver als andere opponenten in de septembermaand weet de ploeg van Maarten van Gastelen meteen dat het een periode is waarin er punten gepakt moeten worden.

De Zwerver
Degradant De Zwerver start het seizoen in 3C met een thuisbeurt tegen HSSC ’61. Daarna volgen voor de Kinderdijkers uitbeurten bij VVAC en Groote Lindt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden