LRC Leerdam heeft interim-bestuur
LRC Leerdam heeft interim-bestuur regio-voetbal.nl

LRC Leerdam heeft interim-bestuur

Nieuws 58 keer gelezen

LEERDAM - De initiatiefgroep, die woensdagavond samengesteld werd tijdens de buitengewone ledenvergadering van LRC Leerdam, kwam donderdagavond voor het eerst bijeen. Het resulteerde in de vorming van een interim-bestuur, noodzakelijk na het opstappen van de eerdere bestuursleden.

Het interim-bestuur wordt volgens een persbericht van de club breed gedragen binnen alle geledingen van LRC Leerdam: van iedere afdeling is minstens één vertegenwoordiger aanwezig. Zo heeft de jeugd een afgevaardigde, is de stichting Topsport en supportersvereniging door Weer en Wind vertegenwoordigd en leiders van jeugdelftallen hebben eveneens zitting genomen, terwijl ook een speler uit de selectie is aangeschoven.

De commissie Terrein en Opstallen heeft inmiddels een vertegenwoordiger die de dagelijkse contacten met deze groep gaat onderhouden.

Samenstelling
Het interim-bestuur bestaat uit de volgende leden: Raf Montezinos, Leon van de Wal, Ronald Tromp, Wim van Vuren, Cor Bal, Ivar Brefeld, Bert Bron (of andere vertegenwoordiger van TZ jeugd) Conrad van der Meijs, Gerrit van den Berg (namens de stichting Topsport) René van Schijndel en Louis Struijk. De mogelijkheid bestaat dat er nog enkele leden zullen toetreden.

Op de achtergrond zullen enkele oud-bestuursleden hun expertise ten dienste stellen aan het interim-bestuur.

Nieuw bestuur vormen
Maandagavond komt het interim-bestuur voor het eerst officieel bij elkaar. Dan zullen de functies van voorzitter, secretaris en penningmeester worden ingevuld. Bovendien worden dan aanspreekpunten voor de leden van de vereniging aangewezen en zullen de werkzaamheden worden besproken en vastgelegd.

Doel van het interim-bestuur is - naast de dagelijkse zaken betreffende het besturen van de vereniging LRC Leerdam – om een nieuw bestuur te vormen.

Men heeft zich daarvoor tot uiterlijk de komende ledenvergadering, (eind oktober/begin november) de tijd gegeven.

Lopende zaken
Het interim-bestuur neemt besluiten betreffende lopende zaken, er worden geen besluiten genomen die onomkeerbaar zijn. De leden van LRC Leerdam zullen via berichten op de website van de vereniging op de hoogte worden gehouden van de vorderingen van het interim-bestuur.

Afspraken betreffende het Glaspark blijven zoals eerder vastgelegd. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' 7 uur geleden
Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' gisteren
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers gisteren
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 24 apr, 10:41
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 24 apr, 09:31
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33