Regiospelers met gemeente Gorinchem naar NK-ambtenaren
Regiospelers met gemeente Gorinchem naar NK-ambtenaren regio-voetbal.nl

Regiospelers met gemeente Gorinchem naar NK-ambtenaren

Nieuws 5 keer gelezen

GORINCHEM – Diverse regiospelers nemen vrijdag 10 en zaterdag 11 juni met de gemeente Gorinchem deel aan het NK-ambtenarenvoetbal.

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni wordt op het complex van zondagtopklasser Excelsior’20 en zaterdagvereniging PPSC in Schiedam het Nationaal Kampioenschap voor ambtenaren gevoetbald. Gemeente Gorinchem heeft zich ingeschreven voor de 64e editie.

De Gorumse ambtenaren nemen het in de eerste poulefase op tegen gastheer Schiedam, Hoogheemraadschap Schieland/Krimpenerwaard, gemeenten Woerden/Oude Water en FIOD/Belastingen. Op zaterdag volgen de volgende poulewedstrijden met aansluitend de finalepartijen om de eindklassering.

Theo Sprong, samen met loco-secretaris Ger Biesheuvel, coach van het team is hoopvol gestemd. “We weten natuurlijk niet hoe sterk onze tegenstanders zijn, maar we brengen best wel een sterk team op de been. Dat zagen we al toen we vv Schelluinen 2 met 3-2 wisten te verslaan. Toch knap, zeker omdat de jongens nog nooit met elkaar hebben gespeeld.

Naast een aantal ervaren spelers van lagere teams van Vuren, Arkel, Sleeuwijk, GRC 14 en sv Meerkerk beschikt Sprong cs ook over een paar eerste elftalspelers. “En niet de minsten. We hebben een goede as met Corné van Rosmalen van Wilhelmina’26. Tom den Besten van VVAC, Sjoerd Boons van Almkerk, Yoeri Duyzer van Schelluinen en Devie de Ronde van Oosterhout.”

Overigens verdedigt gemeente Enschede haar in 2015 verworven titel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden