Toekomst Proxsys Champions Cup ongewis
Toekomst Proxsys Champions Cup ongewis regio-voetbal.nl

Toekomst Proxsys Champions Cup ongewis

Nieuws 32 keer gelezen

GORINCHEM – Onduidelijk is of de Proxsys Champions Cup dit jaar doorgang kan vinden. Het bestuur van het jaarlijks terugkerende zaalvoetbaltoernooi ligt in de clinch met Stichting Gorinchemse Sportaccommodaties (SGS), dat de zaal in De Oosterbliek verhuurt.

De reden van het conflict is de ruimte voor sponsoring in de zaal. Zowel de PCC als SGS heeft afspraken lopen met sponsoren, die naar nu blijkt met elkaar botsen.

Volgens de SGS zou de PCC geen borden mogen afplakken, omdat zij akkoorden hebben met verenigingen die een contract hebben getekend voor één of meerdere jaren. Dat komt er op neer dat deze verenigingen hun bord(en) ook in de kerstvakantie, wanneer het zaalvoetbaltoernooi wordt gehouden, zichtbaar willen hebben voor het publiek, meldt De Stad Gorinchem.

(Tussen)oplossing
Een situatie waar beide partijen vooralsnog geen (tussen)oplossing voor hebben kunnen vinden.

PCC-voorzitter Kees van Willigen wil voorlopig niet reageren op de situatie. Het bestuur heeft zich voorgenomen om tot 10 juni geen uitlatingen te doen. Als de SGS niet vóór 10 juni op het voorstel van het PCC-bestuur reageert, vindt er mogelijk voor het eerst deze eeuw geen Champions Cup-editie plaats.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden