Noad'32 moet BLC temmen om 3D weer spannend te maken
Noad'32 moet BLC temmen om 3D weer spannend te maken regio-voetbal.nl

Noad'32 moet BLC temmen om 3D weer spannend te maken

Nieuws 9 keer gelezen

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA – Het komend weekend is er weer een volledig programma. Een wedstrijd die in het oog springt is NOAD’32 tegen koploper BLC in de derde klasse D. De Wijk en Aalburgers moeten nu spijkers met koppen slaan om de eindfase van de competitie nog spannend te maken. Bij verlies van NOAD’32 kan BLC de platte kar vast bestellen.

In de topklasse is het spannend. De ploegen in de kop van de ranglijst kunnen zich geen puntverlies meer permitteren. Dat geldt dus ook voor Kozakken Boys. In Friesland moeten de Werkendammers ONS Boso Sneek kunnen hebben.

Hoofdklasser Achilles Veen heeft nog diverse opties open. Willen de Veners de titel in het oog houden, dan moet er zaterdag gewonnen worden van SVL.

In de eerste klasse wil hekkensluiter GDC de handdoek nog niet gooien. Dus telt alleen de winst bij Zuidvogels. Zo niet, dan lijkt het wel gebeurd met de Eethenaren.

Topper 2F
Een spannende zaterdag wordt het ook in de tweede klasse. Nummer drie Altena en koploper SV Meerkerk staan tegenover elkaar in de Alblasserwaard. Meerkerk presenteert zich nog steeds als de underdog. Tijd voor de Nieuwendijkers om die houding maar eens af te straffen. De virtuele koploper Almkerk, dat nog een wedstrijd tegoed heeft, kan wellicht profiteren bij winst op Unitas. Voor Wilhelmina’26 lonken er drie punten bij SC Amstelwijck om zich veiliger te voelen. Wellicht kan GRC 14 de streekgenoot een handje helpen door te winnen bij De Zwerver.

In de derde klasse staan Woudrichem en Sparta’30 weer tegenover elkaar. In Andel toonde Sparta’30 op Paasmaandag veerkracht. De vraag is dan ook of ze dat op Het Bolwerk kunnen doortrekken. Sleeuwijk staat voor een belangrijke match. Willen de Sleeuwijkers de kans op een prijs open houden, dat zal directe concurrent DIA op De Roef moeten worden afgetroefd.

Zondag
Op zondag bollen de clubs uit. Voor Be Ready zitten er wel drie punten in tegen SC Emma. HHC’09 krijgt het lastiger bij Terheijden. Dussense Boys tenslotte zal het niet makkelijk krijgen bij Barca.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden