Achilles Veen aast op bekerstunt tegen Kozakken Boys
Achilles Veen aast op bekerstunt tegen Kozakken Boys regio-voetbal.nl

Achilles Veen aast op bekerstunt tegen Kozakken Boys

Algemeen 80 keer gelezen

LAND VAN HEUSDEN EN ALTEN – Met Pasen werken diverse clubs een inhaalprogramma af. De meeste aandacht gaat echter uit naar de derby tussen Achilles Veen en Kozakken Boys in de kwartfinale van de districtsbeker van de KNVB Zuid I.

Oude tijden herleven op De Hanen Weide tussen beide rivalen en Achilles Veen is zeker in voor een stunt. De Veners hebben als voordeel dat ze momenteel in de competitie draaien als een tierelier. De grote broer uit Werkendam komt met de sterkste formatie naar Veen om in het ritme te blijven. Extra motivatie voor Achilles Veen is dat ze bij het bereiken van de halve finale volgend seizoen zeker zijn van het meedoen aan de grote KNVB-beker.

Dat wordt dus een enerverende wedstrijd zaterdag, waar veel toeschouwers op af zullen komen. Kan Achilles Veen stunten, is de vraag. We zullen het zien.

Dubbelslag Woudrichem
Voor de competitie komt Woudrichem twee keer in actie. De Woercummers kunnen zaterdag bij SV Capelle en in het restant bij Sparta’30 op maandag een dubbelslag slaan om de kansen op de titel in de derde klasse open te houden.

GRC 14 haalt in de tweede klasse in bij Unitas en moet de drie punten in de tas kunnen steken. Lastiger wordt dat voor Wilhelmina’26, dat op bezoek gaat bij GJS.

Drie punten zitten er zeker in voor NOAD’32 in de derde klasse, dat op bezoek gaat bij het zwakke Willem II.

Van de zondagclubs komt Be Ready zaterdag in actie bij SC Elshout om 17.00 uur. Op maandag volgt dan de uitwedstrijd bij OMC. De Hankenaren zullen gemotiveerd zijn om zes punten binnen te halen om weer in de veilige zone te komen. Voor Dussense Boys valt er weinig meer te halen. Zij spelen zaterdag onder het kunstlicht tegen TPO om 19.00 uur in Dussen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden